Karim Aoudia åpnet serien med brasse

Kjelsås slo moss 3-0. Se det fantastiske målet her!

DUELL: Mads Knedal jager Tor Erik Moen

Karim Aoudia ble kampens store spiller med brasse i serieåpningen mot Moss.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.04.2013 kl 09:50

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

GULT KORT: Adam Pytel på Moss fikk kampens fjerde gule kort.

Se bildet større

MÅL: Her setter Karim Aoudia sin første scoring.

Se bildet større

JUBEL: Karim ble hyllet av lagkameratene etter brassen.

Se bildet større

SOLID SERIEÅPNING: Kjelsås-laget var godt fornøyd med årets første seier. FOTO: Foto: Marie Lytomt Norum

KJELSÅS STADION: Hele 304 tilskuere møtte opp for å se 2. divisjonskampen mellom Kjelsås og Moss lørdag ettermiddag. Moss startet best, men etter ti minutter tok de blåkledde over spillet, og tok med seg tre sterke poeng mot østfoldingene.

- Vi kontrollerer spillet bra og spiller voksent, sier trener Eivind Kampen om lagets første hjemmeseier.

Kjelsås lå svært kompakt hele kampen, og spilte godt defensivt. Hjemmelaget var sterke i duellene på midtbanen, og fikk med seg tre gule kort i løpet av første omgang.

LES OGSÅ: Nå braker det løs i 2. divisjon

Karim med to

Karim Aoudia har vært ute med skade i to måneder, men var likevel kampens farligste spiller. Han lå som ensom spiss og skapte mye problemer for Moss-forsvaret.

Etter tolv minutter legger Jørn Jacobsen ballen hardt inn foran mål, og Moss-spilleren Aleksandar Berik er sist på ballen og setter hjemmelaget i ledelsen.

2-0 scoringen kommer da midtbanespilleren Mads Knedal sender en presis pasning til Aoudia bak Moss sitt forsvar, som enkelt lobber ballen over keeperen.

Den siste scoringen var det goalgetter Aoudia som sto for med en vakker brasse i krysset.

Se Kjelsås' egen video av brassemålet her:

 

Kaptein Espen Sandnes Frøystveit oppsummerer kampen slik:

- Vi er tighte bak og jobber sammen, også har vi Karim foran som skaper de store sjansene våre. Moss er et fysisk lag som det alltid er tøft å møte, men nå har de skiftet spillestil i laget, og spiller kanskje litt for ambisiøst, sier Frøystveit.

Kjelsås gikk til pause med en komfortabel 3-0 ledelse, og da var kampen allerede avgjort. Moss jobbet hardt, men det var likevel Kjelsås som var det beste laget på banen i andre omgang også. Da Karim ble byttet ut etter syttifire minutter fortsatte Kjelsås å skape sjanser, men uten uttelling.

Årets mål?

Karim gjorde alt riktig i sin andre scoring for dagen da han fikk ballen i lufta ved sekstenmeteren og dundret den hardt inn i nærmeste hjørne - med brasse. En scoring som kan bli kåret til årets beste mål.

- Karim er en av de beste avslutterne vi har i landet, og vi er veldige heldige som har han her i klubben, forteller treneren om spissen.

- Vi har ikke gjort det så bra i sesongoppkjøringen, så det er er godt å prestere i første seriekamp, sier Karim fornøyd etter kampen.

LES OGSÅ: Finn Badou Jor senket Kjelsås med hattrick

Kjelsås spiller sin første NM-kamp borte mot Grei neste onsdag.

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse