ANNONSE
Annonse

Kjelsås Fotball trenger varme

Fotballgruppa er ute etter mobilen din.

start: Innsamlingen av mobiltelefonene er en start for å få på plass nok penger til undervarme til kunstgresset på Myrerjordet, forteller Kjelsås fotballsjef Dag Halvorsen. Foto: FOTO: Kristin Tufte Hagat

Gammel mobiltelefon i skuffen? Den vil gjerne Kjelsås fotballgruppe ha tak i.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.03.2012 kl 11:50

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Det er vel mange av oss som har noen kasserte mobiltelefoner liggende i skuffer og skap. Og de kan fotballgruppa i Kjelsås IL tjene penger på.

En start

- I samarbeid med Telenor samler vi gjerne inn det folk har av gamle mobiltelefoner - fra hele Oslo. Vi får 35 kroner per telefon, og det kan være en start på varme under det planlagte kunstgresset på Myrerjordet, forteller fotballsjef Dag Halvorsen i Kjelsås IL.

Per i dag har heller ingen av de to andre kunstgressbanene til Kjelsås IL - på Grefsen Stadion og i "Myra" undervarme.

Nordre Aker Budstikke har tidligere skrevet om den planlagte oppgraderingen av Myrerjordet på Kjelsås, med nettopp også ny kunstgressbane der grusbanen er idag.

Myrerjordet-prosjektet - som muligens kan startes opp i år - har fått på plass rundt ni millioner, bevilget fra kommunen og tippemidler. Men varme under kunstgressbanen er det ennå ikke penger til.

- Skal få det til!

- Nå setter vi i gang medlemmene våre til en stor dugnad med å samle inn gamle mobiltelefoner. Men undervarme til en kunstgressbane koster i overkant av 1,5 millioner kroner, så vi må nok også sette i gang andre prosjekter for å få inn nok penger. Men det har andre klubber i Oslo fått til - så det skal vi også få til, sier Halvorsen.

Innsamlingsdugnaden blir arrangert i uke 17 og 18, og siste innsamlingsdag er søndag 6. mai. Innsamlingen vil i hovedsak bli i Grefsen/Kjelsås-området, men man kan gjerne også levere direkte til klubbkontoret på Grefsen stadion.

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse