Kjelsås håper på ønskereprise mot Vålerenga

Lett videre fra første runde i cupen

Karim Aoudia bøttet inn mål i hele fjor. Lørdag åpnet han målkontoen mot Moss og onsdag fulgte han opp med scoring mot Grei i cupen. FOTO: FOTO: ANDREAS LINDBÆK

Kjelsås hadde ingen problemer i første runde i NM onsdag kveld. Nå håper de på ønskereprise fra 2011.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.04.2013 kl 23:02

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREIBANEN: Det var aldri tvil på hvor seieren skulle havne i oppgjøret Grei Kjelsås onsdag kveld. Karim Aoudia startet målshowet med en utsøkt lobb etter bare ti minutter spill, og Kjelsås stoppet ikke før det sto 5-0 på resultattavlen.

Se målene fra kampen her:

(Video: Magne Mellem Enoksen)

Vil ha Enga

Aoudia, som var kaptein for anledningen, var aldri i tvil at de skulle gå videre til neste runde.

- Vi er et mye bedre lag enn Grei og dette var en kamp vi skulle vinne. Men all honnør til Grei som kjemper bra, sier Aoudia.

Spissen spilte samtlige 90 minutter, selv om han har vært ute med skader i to måneder. I helgen var han imidlertid i god form da han scoret på brassespark mot Moss.

- Det var bare å kjøre på i 90 minutter. Man kan ikke gå av banen etter 45 minutter. Da kommer man ikke i form, sier han.

- Hva er ambisjonene i cupen?

- Vi ønsker å gå så langt som mulig. Nå ønsker vi en morsom trekning og kanskje en hjemmekamp på Grefsen stadion. En reprise mot Vålerenga hadde vært gøy, sier Aoudia, som ikke spilte kampen da Kjelsås slo ut Vålerenga av cupen for to år siden, ettersom han var ute med lungebetennelse.

LES OGSÅ: Kjelsås-ildsjel Fredrik Hansen fikk ikke sove etter cuptriumfen

Sjanseløse

For Grei ble dette en leksjon på hvordan det er å ligge bakpå å forsvare seg. Men kaptein Thomas Sørflaten hang ikke med hodet etter kampen.

- Det er divisjonsforskjell mellom lagene og vi får rett og slett juling i dag. Kjelsås er et veldig bra lag, men vi ser de senker seg litt i andre omgang, sier han.

Han er uansett veldig fornøyd med å nå første runde. Grei, som spiller i fjerde divisjon, har som mål å kjempe helt i toppen denne sesongen.

- Målet er topp tre. Rykker vi opp er det en bonus, sier Thomas Sørflaten.

Grei serieåpner borte mot Vestli på fredag. Første hjemmekamp i årets 4. divisjon er mot Oppegård kommende tirsdag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse