Kjelsås IL i harnisk

Idrettsfasilitetene ved «nye» Kjelsås skole blir mindre enn først planlagt. Her arkitektskissene av flerbrukshallen, slik den var tenkt i november 2007. Illustrasjon: HWR ARKITEKTER AS

Kjelsås IL har sendt brev til Rådhuset, og skriver at laget sterkt motsetter seg reduksjon av idrettsdelen i «nye» Kjelsås skole.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.01.2009 kl 15:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Kjelsås IL har nylig sendt brev til både byråd for næring og idrett, Anette Wiig Bryn (Frp) og byråd for kultur- og utdanning, Torger Ødegaard (H).

Idrettsdelen reduseres

Bakgrunnen for tilskrivelsen er Undervisningsbyggs informasjon før jul om at den maksimale ramme på 425 millioner kroner for totalprosjektet på Kjelsås, også vil bety innsparinger på idrettsdelen.

Blant annet må oppvarmingshallen utgå, sammen med ekstra garderobesett, muligens må også tribunene til håndballhallen reduseres.

Ber om videre dialog– Kjelsås Idrettslag vil sterkt motsette seg reduksjon av idrettsdelen, skriver blant annet leder av laget, Kjell Øren, i brevet, og som også ber om tilbakemelding, og en videre dialog om prosjektet og fremdriften.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse