ANNONSE
Annonse

Kjelsås IL: – Snakk med oss

– Vi vil snakke med både byråd og Undervisningsbygg!, sier Kjelsås ILs Bernt Rotnes og Per Ekstrøm. Foto: Kristin Tufte Haga

Kjelsås IL er sjokkert over Undervisningsbyggs hallpriser per kvadratmeter. – Vi skal overbevise politikerne om at dette kan gjøres langt rimeligere, sier lagets Bernt Rotnes og Per Ekstrøm.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.08.2009 kl 11:31

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Kjelsås: – løpet av neste måned vil vi i dialog med både skolebyråd Torger Ødegaard (H) og Undervisningsbygg. Vi skal dokumentere at en liten gymsal er mulig å få til – til en pris langt under kvadratmeteranslaget til Undervisningsbygg. Laget har tro på at det skal gå å få til en tilleggsbevilling i Oslo-budsjettet 2010, sier to av de kampklare fra laget, Bernt Rotnes og Per Ekstrøm.

Men skal laget rekke å overbevise både byråd og bystyrepolitikere før budsjettbehandlingen, må ting skje raskt – budsjettet vedtas i løpet av få måneder.

– Dette må vi få til! Konsekvensene av at det eventuelt ikke blir bygget en liten gymsal – 200–250 kvadratmeter – i tillegg til «nye» Kjelsåshallen – kan bli store. Eksempelvis kan populære «Allidretten» for de minste bli borte fra aktivitetstilbudet, på grunn av manglende lokaler. Eksisterende gymsal på skolen, forsvinner jo i byggeprosessen, sier Rotnes og Ekstrøm.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse