Leder fylkesstyret i Natur og Ungdom: Kjelsås-jente valgt til Oslo-leder

Ingrid Strand er valgt til leder i Oslo Natur og Ungdom.

Ingrid Strand, nestleder i Nordre Aker Natur og Ungdom i snart et og et halv år, er nå valgt til ny leder av fylkesstyret i Oslo.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.09.2008 kl 08:48

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Kjelsås-jenta Ingrid Strand har vært aktivt medlem i Natur og Ungdom (NU) i snart 2 år, og var en av de ivrige som var med på å starte lokallag i Nordre Aker i 2007. Etter halvannet år i lokallagsstyret og et år som styremedlem i fylkesstyret, ble hun nylig valgt til ny leder i Oslo NU etter Ingeborg Fossestøl.

Byens største

Oslo Natur og Ungdom er byens største ungdomsorganisasjon med over 1000 medlemmer. Den nye jobben innebærer derfor mye mer ansvar og tar en del tid, men Ingrid gleder seg veldig.

- Jeg tror dette blir en spennende utfordring, og jeg håper å bidra til at Oslo Natur og Ungdoms positive utvikling fortsetter, sier hun.

Stolte

Resten av ungdommene i Nordre Aker NU er enige.

- Vi er alle kjempestolte av Ingrid. Hun har absolutt vist seg verdig til dette vervet, og vi tror hun vil gjøre en strålende jobb, sier økonomisjef i Nordre Aker NU, Idunn Hylland. Men de håper også at Ingrid fortsatt får litt tid til lokallaget, selv om det fra nå blir mye arbeid på Oslostyrets kontor.

Nordre Aker natur og Ungdom har oppstartsmøte for høsten onsdag 17. september kl 18.30 i trikkehallen på Kjelsås, og ønsker engasjert ungdom mellom 12 og 25 i bydelen hjertlig velkommen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse