ANNONSE
Annonse

Kjelsås lukter opprykk

Laget tar ferie kun to poeng bak Follo.

TOPPSCORER: Akinbola Akinyemi har scoret åtte mål for Kjelsås denne sesongen. Lørdag sendte han Kjelsås i 1-0 ledelse i en kamp laget vant 4-0. Foto: Arkivfoto: Magne Mellem Enoksen

Kjelsås er i kjempeform for tiden. Lørdag sendte de Lørenskog av banen med 4-0.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

GREFSEN: Kjelsås tok sin sjette strake seier lørdag. Etter 0-2 tapet hjemme mot Follo har laget feid all motstand av banen.

- Vi er inne i en hyggelig periode. Vi hadde en solid gjennomføring mot Lørenskog. Vi slipper ikke laget til noen sjanser, mens vi selv produserer tosifret antall sjanser. Vi hadde full kontroll og dette var tett opp mot årsbeste, sier trener Eivind Kampen etter seieren over Lørenskog.

Se terminliste og tabell her

Klar for en spennende høst

Mens Kjelsås har vunnet seks kamper på rad, har suverene Follo rotet vekk poeng de siste kampene. Lagene tar nå sommerferie, og det er kun to poeng som skiller de to lagene.

- Vi er i veldig god form. Når man tar 27 poeng på 11 kamper er man med helt opp i toppen. Dette gir en ekstra motivasjon i høstsesongen, sier Kampen.

Foran årets sesong nektet treneren på at laget hadde en målsetning på å kjempe helt i toppen. Men treneren er klar på at laget kan være med å kjempe helt inn.

LES OGSÅ: Kjelsås vant med en mann utvist

- Vi må fortsette å levere samme prestasjoner til høsten. Enkel logikk sier at vi vil kjempe helt i toppen om vi gjør det.

Laget får nå 14 dager ferie. Neste kamp er først 19. juli. Da kommer KFUM Oslo på besøk på Grefsen stadion.

- Litt kjipt å ta ferie nå som dere er i så god form?

- Vi skulle gjerne spilt noen kamper til, men det skal bli godt med en pust i bakken. Vi har en del slitne spillere. Det er uansett deilig å ta ferie etter så gode prestasjoner, sier Kampen.

LES OGSÅ: Kjelsås knuste Engas unggutter

Ydmyk gjeng

Eivind Kampen er veldig stolt over gutta, og de går inn i høstsesongen full av selvtillit.

- Hva har imponert deg mest?

- Det at spillerne har en ydmyk inngang til hver eneste kamp imponerer meg. De jobber og hjelper hverandre på banen. Vi har en veldig sterk spillergruppe, sier Kampen, som har manglet 2-3 faste spillere nesten hver kamp denne sesongen.

LES OGSÅ: Ashby senket Moss

- Det har ikke gjort at prestasjonene har blitt dårligere, sier han.

- Dere bøtter jo også inn mål?

- Det står ikke og faller på en mann. Akinbola Akinyemi har scoret åtte mål, men det er flere som scorer målene for oss. Vi har et sterkt kollektivt lag, sier han.

LES OGSÅ: Bare nesten for Kjelsås

I fjor kjempet Kjelsås helt i bunnen på samme tid. Nå er situasjonen helt annerledes.

- Vi koser oss med tabellsituasjonen.  Så skal vi gå inn like ydmyk i høstsesongen som vi har gjort i vår, sier Eivind Kampen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse