Kjelsås styrer mot bunnstriden

STREKKER IKKE TIL: Kim-André Hunstad og Kjelsås strekker ikke helt til om dagen, og nå nærmer bunnstriden seg for alvor.

Ikke siden serieåpningen mot Moss den 13. april har fotbballguttene til Kjelsås gått seirende ut av en kamp i 2. divisjon. I helgen ble det 2-1 tap for Vålerengas reserver.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.05.2013 kl 00:43

VALLHALL: - Dette var utrolig skuffende, oppsummerer Eivind Kampen.

Video: Se mål og høydepunkter fra Vålerenga 2 - Kjelsås

Treneren hadde akkurat sett gutta sine tape 2-1 for det unge ubeseirede VIF-mannskapet.

 

- Det som skuffer meg mest er at vi spiller veldig dårlig, dette er den dårligste kampen vi har spilt så lenge jeg har vært trener i Kjelsås, sier Kampen, som er inne i sin andre sesong som hovedtrener.

LES OGSÅ: Karim Aoudia åpnet scoringene med brasse

- Hva er galt?

- Vi mangler mye, men tre nøkkelord er energi, innsats og ærgjerrighet, sier Kampen.

Karim igjen

VIF tok ledelsen 1-0 etter ni minutter ved Ghayas Zahid, men resten av omgangen var ganske jevnspilt - selv om Vålerenga hadde ballen mest.

Etter hvilen var Kjelsås litt tøffere i spillet sitt, og etter en drøy time kom utligningen til 1-1. Måltjuven Karim Aoudia snappet opp en dårlig pasning på midten, avanserte noen meter, så at at keeper sto langt ute og med en følsom lobb slo Aoudia ballen over Lars Hirschfeld og i mål.

LES OGSÅ: Finn Badou Jor senket Kjelsås med "hat-trick"

Den var det klasse over.

Men gleden ble kortvarig ettersom VIFs Jibril Bojang løp i fra alt og alle, og trillet ballen i mål til 2-1 tre minutter senere.

Mot slutten hadde begge lagene brukbare sjanser, og i kampens aller siste minutt headet innbytter Håkon Solvang i tverrrliggeren etter en corner.

- Blytung start

Dermed står Kjelsås med en fattig seier på seks forsøk, og det er magert for et lag som hadde ambisjoner om å være med i toppsjiktet.

- Det er blytungt om dagen, og det er synd fordi laget er så mye bedre enn dette her, sier Kampen.

- Hvorfor har det gått så dårlig i de første kampene.

- For det første har vi ikke vært gode nok selv, og i tillegg har vi møtt en del god lag som har gjort det vanskelig for oss å hente poeng, sier Kampen.

Selvtilliten har fått seg en trøkk.

- Det er vondt å se på at gutta ikke klarer å slå en ordentlig fem-meterspasning. Selvtilliten er ikke på topp, og da blir selv de minste oppgavene store.

- Hvordan skal Kjelsås snu dette?

- Ved å jobbe knallhardt, det er det eneste som hjelper, sier Eivind Kampen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...