Kjelsås styrer mot bunnstriden

STREKKER IKKE TIL: Kim-André Hunstad og Kjelsås strekker ikke helt til om dagen, og nå nærmer bunnstriden seg for alvor.

Ikke siden serieåpningen mot Moss den 13. april har fotbballguttene til Kjelsås gått seirende ut av en kamp i 2. divisjon. I helgen ble det 2-1 tap for Vålerengas reserver.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.05.2013 kl 00:43

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

NYTT TAP: Karim Aoudia scoret Kjelsås´ mål, men lqaget ble poengløse etter tap for Vålerengas reserver. FOTO: Foto: Arild Jacobsen

VALLHALL: - Dette var utrolig skuffende, oppsummerer Eivind Kampen.

Video: Se mål og høydepunkter fra Vålerenga 2 - Kjelsås

Treneren hadde akkurat sett gutta sine tape 2-1 for det unge ubeseirede VIF-mannskapet.

 

- Det som skuffer meg mest er at vi spiller veldig dårlig, dette er den dårligste kampen vi har spilt så lenge jeg har vært trener i Kjelsås, sier Kampen, som er inne i sin andre sesong som hovedtrener.

LES OGSÅ: Karim Aoudia åpnet scoringene med brasse

- Hva er galt?

- Vi mangler mye, men tre nøkkelord er energi, innsats og ærgjerrighet, sier Kampen.

Karim igjen

VIF tok ledelsen 1-0 etter ni minutter ved Ghayas Zahid, men resten av omgangen var ganske jevnspilt - selv om Vålerenga hadde ballen mest.

Etter hvilen var Kjelsås litt tøffere i spillet sitt, og etter en drøy time kom utligningen til 1-1. Måltjuven Karim Aoudia snappet opp en dårlig pasning på midten, avanserte noen meter, så at at keeper sto langt ute og med en følsom lobb slo Aoudia ballen over Lars Hirschfeld og i mål.

LES OGSÅ: Finn Badou Jor senket Kjelsås med "hat-trick"

Den var det klasse over.

Men gleden ble kortvarig ettersom VIFs Jibril Bojang løp i fra alt og alle, og trillet ballen i mål til 2-1 tre minutter senere.

Mot slutten hadde begge lagene brukbare sjanser, og i kampens aller siste minutt headet innbytter Håkon Solvang i tverrrliggeren etter en corner.

- Blytung start

Dermed står Kjelsås med en fattig seier på seks forsøk, og det er magert for et lag som hadde ambisjoner om å være med i toppsjiktet.

- Det er blytungt om dagen, og det er synd fordi laget er så mye bedre enn dette her, sier Kampen.

- Hvorfor har det gått så dårlig i de første kampene.

- For det første har vi ikke vært gode nok selv, og i tillegg har vi møtt en del god lag som har gjort det vanskelig for oss å hente poeng, sier Kampen.

Selvtilliten har fått seg en trøkk.

- Det er vondt å se på at gutta ikke klarer å slå en ordentlig fem-meterspasning. Selvtilliten er ikke på topp, og da blir selv de minste oppgavene store.

- Hvordan skal Kjelsås snu dette?

- Ved å jobbe knallhardt, det er det eneste som hjelper, sier Eivind Kampen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse