ANNONSE
Annonse

Kjelsås tapte i Molde

Marerittstart kostet poeng

Eivind Kampen var ikke fornøyd etter tapet mot Moldes andrelag lørdag. ARKIVFOTO

Kjelsås tapte 4-1 mot Molde lørdag. - Vi fikk en fryktelig start, sier treneren.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.09.2013 kl 15:54

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

OSLO/MOLDE: Kampen mot Molde var bare to minutter gammel da Tommy Høiland sendte vertene i ledelsen.

Etter 26 minutter ledet Molde sitt andrelag 3-0.

- Vi blir straffet i dag etter personlige feil på de to første målene. I tillegg får vi straffe imot på det tredje målet, sier trener Eivind Kampen.

Trygg grunn

Anders Osmunddalen reduserte for Kjelsås rett før pause og Kampen mente at de dominerte banespillet mot et ungt Molde-lag, men de klarte ikke sette sjansene.

- Molde fikk kontret inn det siste målet og da var løpet kjørt for oss, sier Kampen.

Selv om Kjelsås møtte Molde i en landslagspause, stilte tippeligalaget med et ungt mannskap, så Eivind Kampen skylder ikke på at de møtte et forsterket lag.

- Personlig mener jeg at andrelag ikke skal være med i divisjonen, ettersom de er med å avgjøre i toppen og bunnen hvert eneste år. Men vi har ingen unnskyldning for tapet. Vi gjorde en svak forestilling mot et ungt lag, og hadde vi spilt på vårt normale nivå hadde vi fått med oss noe fra den kampen, sier han.

Med dette resultatet har Molde fortsatt en liten sjanse til å holde seg i 2.divisjon, mens Kjelsås har fire poeng ned til Skarbøvik som innehar den siste nedrykksplassen.

Viktig kamp

Førstkommende lørdag skal Kjelsås ut i en meget viktig kamp mot Nesodden, som allerede er fortapt helt i bunnen av tabellen.

- Det blir en veldig viktig kamp. Vi har fortsatt kontroll på situasjonen, men vi ønsker å vinne, slik at vi ikke ender opp med å spille cupfinale hver eneste runde mot slutten, sier Kampen.

Treneren sier at de møter lag som stort sett har noe å spille for de siste rundene.

- Det blir viktig å ikke tenke tabellsituasjon, og heller fokusere på hva vi skal gjøre på banen, sier han.

Mangler toppscoreren

Kampen må også klare seg uten fjorårets toppscorer Karim Aoudia resten av sesongen.

- Han har vært skadet i 3-4 måneder nå. Det er ikke lett å erstatte en spiller som scoret 26 mål og hadde 12 målgivende i fjor. Så det har vært et stort savn, siden vi ikke har noen naturlige målscorere, sier Kampen.

Kjelsås møter følgende lag i sesonginnspurten: Nesodden (H), Træff (B), Førde (H), Birkebeineren (B), Østsiden (B) og Skarbøvik (H).

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse