ANNONSE
Annonse

Kjelsåsjentene spratt champagnen

- Kult å være best i fotball i Oslo!

kaptein: Kaptein for Kjelsåsjentene 97, Andrine Hilton. Foto: FOTO: Hege Tjøgersen

Før siste seriekamp er spilt; Kjelsås fotballjenter 97 er for andre året på rad kretsmestere. - Veldig kult å være best på fotball i Oslo, ifølge kaptein Andrine Hilton.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.09.2012 kl 15:44

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

HØYBRÅTEN/KJELSÅS:Kjelsås Fotballjenter 97 trengte bare én seier til, for å sikre nok forsprangspoeng til den gjeveste pallplassen i årets 1. divisjon i Oslo fotballkrets.

Etter 4 - 1 mot Høybråten/Stovner på bortebane i går kveld, kunne jentene slippe jubelen løs og sprette champagnen, vel å merke alkoholfri.

- Veldig kult å være best i fotball i Oslokretesen, og jeg er så stolt av laget. Vi har vært flinke i år, og utviklet oss. Pasningsspillet sitter bra, og vi har mye energi og god utholdenhet på banen. Vi spiller rett og slett bra fotball!, ifølge kaptein Andrine Hilton, som samtidig skryter av trenere og ledelsen rundt laget.

Beste ni fra i fjor

I fjor var det to førstedivisjoner i Oslo fotballkrets for jenter 97, en øst og en vest - og hvor vinnerene av de to divisjonene spilte om kretsmesterskapet, og Kjelsås vant "finalen" mot Stabæk.

I år har de ni beste Oslokrets-lagene fra fjorårets to divisjoner spilt i én samlet førstedivisjon. Og før siste kamp har Kjelsåsjentene to tap, en uavgjort - resten seire.

Lagleder Stein Erik Olsen er ikke overraskende godt fornøyd med fotballjentene.

Tøff motstand

- Med de ni beste fra i fjor, så har naturlig nok kampene i år vært mye tøffere, og vi har virkelig fått brynet oss mot de beste jentelagene 97. Klart vi er storfornøyde med å vinne kretsen for andre året på rad. Jentene har utviklet seg veldig bra, og dette er absolutt et lag å satse på videre, forteller Olsen, og legger til at også Kjelsås' 97 andrejentelag har gjort en bra sesong så langt.

Andrelaget spiller i tredjedivisjon, og har tilsammen to tap, og resten seire.

Ny tøff kamp på fredag

Men mye hvile på laurbærne blir det ikke for førstelaget.

- Nei, allerede i morgen er det klart for kvartfinale i Adidascup - det uoffisielle NM-et i fotball, ifølge Olsen.

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse