Kjemper fortsatt om medalje

Kjelsås er sugne på tredjeplassen i andredivisjon avdeling to.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.10.2012 kl 17:23

GREFSEN STADION: Søndag slo Kjelsås Skeid 2-1 i lokaloppgjøret i andredivisjon.

De blå ligger nå to poeng bak tredjeplass Fyllingsdalen, og har planer om å gi Bergens-laget kamp om medaljen.

- Vi kjemper fortsatt om medalje, og har to veldig viktige kamper foran oss, sier spiss Karim Aoudia.

Kjelsås-trener Eivind Kampen fokuserer ikke like mye på tabellplasseringen.

- Vi kan klatre, kanskje, kanskje ikke. Det kommer litt an på hva de andre lagene finner på, sier han.

Ujevn kamp

Kjelsås både åpnet kampen og hadde full kontroll i første omgang. Aoudia kom på et godt løp og header inn 1-0 etter 13 minutter.

Martin Sandell la på til 2-0 ett minutt før pause da han fikk stå upresset og skyte like utenfor 16-meteren.

- I første omgang gjør vi masse bra, og alt er på plass. Vi har i tillegg en stor sjanse hvor vi kan punktere kampen helt, sier trener Kampen.

I stedet for å punktere kampen er det Skeid som kommer tilbake i andre omgang, og utligner til 2-1 i det 85. minutt ved et langskudd som først stusser i bakken før det går inn i mål.

Skeid mot nedrykk

Skeid presser voldsomt på de siste minuttene, men må gå av banen etter 90 minutter uten poeng, og fortsatt under nedrykksstreken.

- Det er alltid deilig å slå Skeid, men jeg håper ikke de rykker ned. Vi trener så mange lag som mulig på de øverste nivåene i Oslo, sier Aoudia.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...