Kan vinne 50.000 kroner: Kjenner du en miljøhelt?

Fjorårets miljøpris gikk til Bondens Marked. FOTO: BONDENS MARKED

Eller er du kanskje en selv? Tiden er kommet for å dele ut årets miljøpris til noen som har bidratt positivt til miljøet i Oslo!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.03.2016 kl 12:08

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

OSLO/NORDRE AKER: Det er Bymiljøetaten som inviterer til miljøpriskonkurransen, for nittende gang. Den som vinner, får hele 50.000 kroner i prispenger. I tillegg til heder og ære.

– Vi søker etter de som har fått til konkrete resultater, og som kan være til inspirasjon for andre - rett og slett Oslos miljøhelter, forteller presseansvarlig Monica Thorud Olsen i Bymiljøetaten.

20 april

Fristen for nominasjon er 20. april.

- Vi ønsker å belønne de som har gjort noe bra for miljøet i Oslo. Vi er ute etter de som har tenkt nytt, fått til betydelige resultater eller gjort en innsats over lengre tid, legger Cecilie Bergmann, seniorrådgiver i Bymiljøetaten i Oslo kommune til i pressemeldingen.

Videre står det at det ikke bare er miljøorganisasjoner som har mulighet til å vinne Oslo miljøpris. Blant tidligere vinnere finner man alt fra ildsjeler til Øyafestivalen og Geitmyra matkultursenter for barn.

Bondens marked

I fjor gikk prisen til Bondens marked for sin langvarige innsats med å sette søkelys på og tilby kortreist lokal mat til forbrukerne i Oslo.

Slik foreslår du kandidater

Kandidater kan foreslås ved å bruke elektronisk skjema på www.oslo.kommune.no/miljopris eller send forslaget med e-post til: postmottak@bym.oslo.kommune.no

Prisen deles ut i Oslo rådhus 6. juni i forbindelse med Verdens miljødag.

Nominerte kandidater legges ut fortløpende på facebook-siden Oslo miljøpris.

Mer om prisen her.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse