ANNONSE
Annonse

Kjørte inn i en stolpe

En lastebil har kjørt inn i en mast ved Hammern bru. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Maridalsveien ble stengt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.04.2017 kl 13:30

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

MARIDALSVEIEN: Klokken 06.06 mandag morgen tvitret politiet om at en lastebil har kjørt inn i lysstolpe ved Hammeren i Maridalen.

Glatt vegbane

Det skal være en høyspentmast som er påkjørt, og som følge av sammenstøtet har falt over veien. Nødetatene er på stedet.

Det rapporteres om glatt vegbane i Maridalen, og det anbefales på det sterkeste å kjøre etter forholdene, oppfordrer politiet.

OBS! Her kjørte bussen i grøfta mandag morgen!

Stengte veien

Før klokken 07.00 var også Maridalsveien fra Hammeren og innover i dalen stengt. 51-bussen er innstil inntil videre, melder Ruter.

Åpnet

Operasjonsleder ved Oslo Politidistrikt, Gjermund Stokkli, forteller til Nordre Aker Budstikke klokken 7.15 at veien nå er åpnet igjen.

– Vi har nå åpnet veien for fri ferdsel igjen. Vi oppretter sak, og vil undersøke hendelsen nærmere. Fører av lastebilen er uskadet, forteller Stokkli.

– Det er glatt på enkelte veier, der snøen kan legge seg. Som i Maridalen. Ellers er de fleste veier bare, men våte. Frem til nå har det ikke vært flere store hendelser, og trafikkavviklingen har gått bra så langt i morgentimene, sier han.

LES OGSÅ:

Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Det meldes om svært glatte veier i Maridalen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse