TV-Aksjonen 2015: Klar for en times veldig viktig innsats?

Ivar Christiansen oppfordrer til bøssebæring - meld deg hvis du kan. Her med Hanne Flatvoll Døssland. FOTO: PRIVAT

– Vi trenger mange flere bøssebærere til TV-Aksjonens innsamling søndag 18. oktober. Meld deg!, oppfordrer Ivar Christiansen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.09.2015 kl 13:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE AKER/GREFSEN/KJELSÅS: – Vi trenger flere bøssebærere i Grefsen- og Kjelsåsområdet. Årets TV-aksjon nærmer seg og aksjonskomiteen for Grefsen- og Kjelsås håper på at mange flere bøssebærere er klare til en veldig viktig times innsats på søndag 18. oktober, fra kl. 16:00, oppfordrer Ivar Christiansen i komiteen.

LES OGSÅ: Jørgen Foss inn i bispedømmerådet: – Klar tale fra det norske folk om at kirken skal lene seg mot 2015 og ikke år null

150 roder

Han forteller at komiteen skal dekke 150 roder i dette området.

– Skal vi klare det er vi avhengige av at folk stiller opp!

Inntektene fra årets TV-aksjon går til Regnskogsfondet og til bevaring av skogen i fem utvalgte land i Sør-Amerika, Asia og Afrika. Regnskogsfondet arbeider med tiltak for bevaring av viktige områder, både for kommende generasjoner og mot global oppvarming med påfølgende klimaendringer.

LES OGSÅ: Tja til fartshumper, flere toaletter og kanskje flyktninger til Skar leir?

TV-aksjonen som ble etablert i 1972 av NRK er i dag en nasjonal dugnad der hele Norge deltar. Aksjonen følges fra morgen til kveld med kontinuerlige sendinger på NRK fjernsynet.

Bøsseutdeling

– For de som går i Grefsen- og Kjelsåsområdet er det utdeling av bøsser på Grefsen Menighetssenter i Gladsvei 45 fra kl. 16:00. Husk å ta med deg legitimasjon. En runde med bøsse til oppgitte adresser tar deg som sagt rundt en time, oppfordrer Christiansen.

LES OGSÅ: 1300 elever dro til Sognsvann for å lære mer om regnskog

Meld deg på

– Har du mulighet, send med gjerne en mail, ich@npaid.org, eller ringe meg på 91 61 08 73, sier Christiansen, som håper på mange mailer og telefoner.

Hold deg oppdatert på lokale nyheter: Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse