Knivran i Grefsenveien

Ranet skjedde i denne salongen i Grefsenveien. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Har du tips til saken?  Send tips!

En butikk på Sandaker ble mandag ranet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.04.2018 kl 17:48

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

SANDAKER: «Grefsen: Forretning ranet av gjerningsmann med kniv. Ingen fysisk skadet. Gjerningsmannen forsvant til forts. Vi er på stedet og i søk med flere patruljer» skriver politiet på Twitter klokken 17.05 mandag ettermiddag.

Ti på fem

Ranet skal ha skjedd klokken 16.50 i en butikk et stykke ned i Grefsenveien. Det viser seg at ranet har skjedd i en hudpleiesalong på Sandaker, ved Nordpolen, ikke på Grefsen slik det først ble meldt.

– Det kom en mann inn og truet, trolig en ansatt, med kniv. Han skal ha fått med seg penger fra kasseapparatet, sier operasjonsleder Tor Jøkling.

Han har ikke oversikt over hvor mange som befant seg i butikken, men ingen ble fysisk skadet i ranet.

Gjerningsmannen

Raneren, som forsvant til fots, beskrives som en ung mann tidlig i 20-årene, som er 175 cm høy. Han var iført en hettegenser med hetten over hodet, lue og et svart skjerf over ansiktet. Han hadde på svart joggebukse, og snakket østlandsdialekt. Han viste fram en kniv under ranet.

Politiet søker etter gjerningsmannen i området. Han skal ha stukket av nedover Sandakerveien. Det vil bli igangsatt krimitaltekniske undersøkelser, blant annet vil videoopptak fra stedet bli gjennomgått.

LES OGSÅ: Lørdag ble en blomsterbutikk på Sagene knivranet, etter bare fire ukers drift

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse