Koll er tilbake i eliten

Laget vant 1. divisjon

BRA SESONG: Volleyballdamene til Koll er tilbake i eliteserien etter en god sesong i 1. divisjon. Her er laget i aksjon for noen år siden.
Foto: Arild Jacobsen

Før sesongen valgte Koll å trekke damelaget fra eliteserien. Nå er gullgrossisten tilbake i eliteserien!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.03.2012 kl 15:13

KRINGSJÅ: Koll klarte ikke å skaffe trener før sesongen, og klubbledelsen besluttet derfor å trekke laget fra eliteserien før seriestarten i september.

Koll Volleyball valgte å beholde plassen i 1. divisjon, noe som ble en umiddelbar suksess.

En kombinasjon av unge talenter og flere veteraner, sikret nylig seriemesterskapet i 1. divisjon og opprykk til eliteserien.

- Jubelen sto i taket da alt var avgjort. Etterpå ble det en god fest, sier midtspiller Annie Brox (41) til Nordre Aker Budstikke.

- God utvikling

- Hvorfor har det gått så bra denne sesongen?

- Vi har vært jevnt gode hele veien. Og så er det mange på laget som har hatt en positiv utvikling. Som lag har vi også bare blitt bedre og bedre, forteller Brox, som har spilt tre år i Koll.

LES FLERE NYHETER FRA OSLO-SPORTEN HER

Damelaget har på de 17 siste sesongene vunnet hele ni seriemesterskap og ti NM-gull.

Den siste tittelen kom for tre år siden.

Mange talenter

Etter noen måneder i 1. divisjon, skal gullgrossisten Koll igjen kjempe mot landets beste volleyballdamer.

- Blir dere et topplag allerede neste sesong?

- Det gror godt i Koll, men det krever mange års arbeid hvis man skal bli en stabil toppspiller. Det viktigste for klubben nå blir å ta vare på talentene.

- Hvis vi også neste sesong klarer å blande talenter med veteraner, tror jeg kvaliteten blir god, sier Kolls rutinerte midtspiller, Annie Brox.

Trenerne Erik Alexander Nordby og Håvard Svenning Berget ledet Koll i 1. divisjon denne sesongen.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon