Koll yppet seg mot de store

Men tapte for både Førde og Nyborg

Koll-trener: Helge Storøy kommer med instruksjoner i pausene.

Koll Volley tapte to jevne kamper mot seriens to beste lag - Førde og Nyborg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2012 kl 16:49

Kringsjå: - Jeg synes vi gjør to veldig gode kamper. Vi spiller jevnt mot Norges to beste lag og viser at vi fortsatt kan nå målet om medalje, sier fungerende trener Helge Storøy.

Fornøyd tross tap

Storøy leder laget mens hovedtrener Roald Bahr er i utlandet, men akkurat det var på ingen måte utslagsgivende for at laget tapte 0-3 (18-25, 21-25, 23-25) i sett mot Førde og 1-3 (18-25, 25-21, 17-25, 19-25) i sett mot Nyborg.

- Vi kan ikke være misfornøyd med helgen når vi ser tilbake på spillet og innsatsen til guttene. I Nyborg har vi seriens suverent beste lag, og vi viser at vi er fullt på høyde med de når vi får ut potensialet vårt, sier Storøy.

Små marginer

Kaptein Martin Aase Bahr er enig med Storøy og peker på at det er rutinen og de små marginene som tippet i motstanderens favør og avgjorde kampene.

- Vi spiller veldig bra på flere områder, blant annet i forsvar og blokk. Det som feller oss i dag er at vi gjør for mange rene feil. På den måten rykker motstanderen litt i fra deg hele tiden, sier Bahr, før Storøy skyter inn:

- Vi er tro mot systemet vårt og har et veldig bra kollektiv. Det fikk vi også skryt for ifra Nyborg-trener Ivar Bakken. Men de har mer rutine enn oss og er mer stabile. Derfor slår de oss i dag.

- I tillegg er både Nyborg og Førde cupfinalister og har nok trent mer enn oss i løpet av julen på grunn av dette. Litt rusten form hos oss i tillegg til at vi manglet et par spillere kan ha vært med på å vippe resultatet i motstanderens vei, fortsetter Storøy.

Lovende fremtid

Mens Nyborg består av stort sett landslagsspillere ligger gjennomsnittsalderen i Koll IL Volley på rundt 20. Dette er kun deres andre sesong i eliteserien, og en solid tredjeplass på tabellen tyder på at laget har potensialet til å nå langt.

- Tross et strålende kollektiv må jeg få lov til å gi litt ekstra skryt til Vetle Hylland. Han har stått fram og vist seg fra sitt beste i disse to kampene. Denne helgen har han vært lagets beste spiller, sier Storøy, før Bahr avslutter:

- Vi hadde også med en debutant i Henrik Aase Hole (15) og han gjør en strålende debut. Det at de yngre får vist seg frem i en så ung alder på toppnivå er strålende for både spiller og klubb. Når vi får trent mer sammen håper vi å kunne utfordre både Førde og Nyborg enda hardere de kommende sesongene, avslutter kapteinen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon