Kollisjon mellom buss og bil

Det var i lyskrysset like ved krysset Grefsenveien/Sandakerveien og Hans Nielsen Hauges gate at bilen og bussen krasjet. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP (ILLUSTRASJONSFOTO)

En bil har fått store skader mandag ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.10.2016 kl 17:10

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

SANDAKER: Politiet meldte klokken 15.35 at en en buss og en bil hadde kollidert i Hans Nielsen Hauges gate.

Hans Nielsen Hauges gate går fra Grefsenveien/Sandakerveien og opp til Ringveien, der den går over i Kjelsåsveien ved Muselunden.

– Kollisjonen skjedde like ved lyskrysset ved Sandakerveien. Både bussen og bilen kom i samme retning, og bussen ble påkjørt bakfra. Det er store skader på bilen, opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslopolitiet, til Nordre Aker Budstikke.

Airbagen i bilen ble utløst, men sjåføren har ifølge politiet ikke pådratt seg alvorlige skader. Vedkommende har imidlertid smerter i brystet og undersøkes av ambulansepersonell på stedet.

Klokken 16 skriver politiet på Twitter at «Bilen har kjørt inn i bussen bakfra mens bussen stod stille. I utgangspunktet kan bussen kjøre fra stedet for egen maskin.»

Tidligere på dagen var det trafikale problemer på Storolokket da en trailer krasjet med og presset en personbil inn i en lyktestolpe i Storokrysset. Heldigvis ble ingen alvorlig skadet i hendelsen.

LES OGSÅ: Haavard Nordlie om twitter-kommentarene til boligtoppen: Sirkus Schumann på Grefsen?

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse