Kom med 17. mai-blomster til Grefsenhjemmet

Organisatorisk nestleder i Frps fylkesstyre, Tone Ims Larssen, og Oslo Frp-leder Aina Stenersen. FOTO: OSLO FRP

Oslo Frps leder, Aina Stenersen, tok med buketter og dro på sykehjemsbesøk. – Vi ville vise at vi setter pris på de eldre og vil kjempe for økt bemanning i eldreomsorgen, sier hun.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: Utstyrt med 17. maibuketter, troppet Aina Stenersen, leder i Oslo Fremskrittsparti, opp på Grefsenhjemmet, dagen før dagen.

Se hvordan de har det

Fylkeslaget hadde kjøpt inn en rekke 17.mai-buketter for å dele dem ut til de eldre, opplyser partiet i en pressemelding.

– Vi ville komme og se selv hvordan de eldre har det, og snakke med mange brukere og ansatte. Vi ble utrolig godt mottatt på Grefsenhjemmet. De eldre var midt i sine aktiviteter da vi kom, men smilte og snakket masse med oss. Pleierne var også meget imøtekommende, sier Stenersen, som besøkte Grefsen sammen med organisatorisk nestleder i fylkesstyret, Tone Ims Larssen.

SE BILDER FRA 17. MAI: Slik ble dagen feriet i Nordre Aker

Ønsker mer bemanning

Partilederen er kritisk til byrådets eldrepolitikk.

LES OGSÅ: Private sykehjem må kutte årsverk (via Akersposten.no)

– Arbeiderpartiet er jo nå i ferd med å rekommunalisere private sykehjem, samtidig som private sykehjem har fått beskjed om å kutte i bemanningen i Oslo. Ap har både innført eiendomsskatt, og nedbemannet. Dette er veldig trist og det motsatte av det vi vil, sier Stenersen, og legger til:

– Vi i Frp vil ha flere plasser i eldreomsorgen, vi trenger alle som vil satse, og mange med helseutdanning etablerer sine egne arbeidsplasser, sier Stenersen.

LES OGSÅ: Hvordan er kvaliteten på maten? Vi testet middagen til de eldre i bydelens omsorgsbolig. Se kokkens dom her

Se bildet større

Aina Stenersen og Tone Ims Larssen fikk prøve sykkelen. FOTO: OSLO FRP

Mange klemmer og gode minner

– De ansatte sa også til oss at de trenger flere hender i eldreomsorgen, og at det er viktig for dem å bruke tid sammen med de eldre. Derfor ville vi vise at vi setter pris på de eldre, og at vi skal kjempe for økt bemmaning, sier Stenersen.

Hun forteller at politikerne fikk se en flott «sansehage» i demensavdelingen, nydelige blomster og flotte omgivelser:

– Det var riktig så trivelig!

LES OGSÅ: Nordre Aker er alders- og demenvennlig bydel. Les mer om det her!

– De eldre ble utrolig glade, og lyste opp. Så fikk de også snakket om forventninger til 17. mai, drømmer og gode minner. Det ble mange klemmer, og fine smil. Det ble en flott dag sammen med en del av de eldre på Grefsenhjemmet, oppsummerer Stenersen.

LES OGSÅ: Frps bystyregruppe støtter bydelsutvalget og tar nedre Grefsen-saken til bystyret

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse