Kongen på haugen

Og slik ser det ut i spisestue/stue-området i boligen. Utlån

Halvparten av en tomanns- bolig selges i Trollfaret. - Her er man "kongen på haugen", med fantastisk utsikt og sol fra morgen til kveld, sier megleren.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Nesten øverst i Grefsenåsen ligger denne boligen - og halvparten er til salgs gjennom Notar Eiendom. foto: Utlån

Grefsen: I Trollfaret på Grefsen er det lagt ut for salg 274 m2 boligareal, halvparten av en vertikalt delt tomannsbolig.

Noe av det dyreste

- Boligen er unik. Bortsett fra Grefsenkollen restaurant på toppen av Grefsenåsen, får man vel ikke bedre utsikt enn dette, og man kan se både fjorden, byen og Maridalsvannet. Her er man definitivt "kongen på haugen", sier megler Patrik Kolshus i Notar Eiendom.

Halvparten av tomannsboligen inneholder blant annet hall, kjøkken, spisestue, stue, fire soverom, trimrom, og har dobbel garasje.

Prisen er også unik, hele 13.500.000 millioner kroner.

- Dette er nok noe av det dyreste vi har hatt til salgs i området. Men med denne beliggenheten og standarden på boligen, så tror vi ikke prisen er for høy. Visning er kun etter avtale med megler: Noen har allerede sett boligen, og flere er interessert, sier Kolshus, som legger til at prisene for attraktive eiendommer fortsatt holder seg.

- Eiendommer med god beliggenhet merker ikke uroligheten i markedet på samme måte som en mer "ordinær" eiendom. Men nå er det generelt færre på hver visning, og omsetningshastigheten har gått noe ned, sier megleren i Notar Eiendom.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse