Korsvoll Idrettspark - ferdig 2010

Leder av Oslo Idrettshaller, Rolf Nyhus, håper på at Korsvoll Idrettspark står ferdig i 2010 - med barnehagen.

Leder av Oslo Idrettshaller AS, Rolf Nyhus, håper på at «nye» Korsvoll Idrettspark er på plass i løpet av 2010 - også barnehagen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.10.2008 kl 11:13

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KORSVOLL: Leder av Oslo Idrettshaller AS, Rolf Nyhus, håper på at Korsvoll Idrettspark - med blant annet ny korsvollhall og barnehage - skal stå klart til bruk i 2010.

– Det satser vi på. Oslo Idrettshaller er ansvarlig for reguleringen av Korsvoll Idrettspark. Selve reguleringsarbeidet ligger i dag til videre behandling i plan- og bygningsetaten, forteller Nyhus.

Oslo Idrettshaller AS er eiet med 51% av Oslo idrettskrets, og resten av seks forskjellige særforbund.

33.5 millioner

– Prosjektet blir finansiert gjennom ti millioner i tippemidler, treogenhalvmillion fra samarbeidsavtale med OBOS. Og så håper vi budsjettet for 2010 kommer med kommunale bidrag på til sammen ca tyvemillionerkroner - i alt kroner 33.5 millioner, sier Nyhus, som forteller at hallen skal være en flerbrukshall, også med spilleflate til en håndballbane - med tribune.

Intensjonsavtale om nabotomt

Tomten på andre siden av veien, Langåsveien 20, og eid av delvis Korsvoll Idrettslag og Korsvoll Huskomité, er nå «innlemmet» i den nye idrettsparken.

– Vi har fått klarsignal av Oslo kommune til å kjøpe tomten for den prisen den skal selges for, sier Nyhus, som ikke vil gå inn på til hvilken pris kommunen må kjøpe tomten for.

Leder av Korsvoll Huskomité , Kjell Furuberg, bekrefter at det er inngått en intensjonsavtale om kjøp av tomten i Langåsveien 20, men ønsker heller ikke å si noe nærmere om pris. Korsvoll Idrettslag ønsker heller ikke nå å si noe om pris på tomten.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse