Korsvollklinikken lukker etter ti år

Innehaver Anne Kathrine Skjønberg Bergenhus og terrieren Ruffen takker for seg på Korsvoll – etter 10 år med velværeklinikk. Foto: Kristin Tufte Haga

Etter ti år legges Korsvollklinikken ned. - Takk til lokalbefolkningen som har gjort jobben min så hyggelig, sier innehaver Anne Kathrine.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.04.2009 kl 13:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Innehaver Anne Kathrine Skjønberg Bergenhus og terrieren Ruffen takker for seg på Korsvoll – etter 10 år med velværeklinikk. Foto: Kristin Tufte Haga

KORSVOLL: Det er i overkant av ti år siden innehaver Anne Kathrine Skjønberg Bergenhus - fra Greverud - overtok de gamle postkontorlokalene i Frysjaveien 1, og gjorde de om til en behagelig velværeklinikk. Men nå er det kroken på døra.

Ikke ny leiekontrakt

- Det er ikke kundegrunnlaget det står på. Jeg nærmer meg 60, og skulle jeg fortsatt så måtte jeg ha gått inn i en ny, mangeårig leiekontrakt. Det føler jeg at jeg ikke kan nå, sier Anne Kathrine, som samtidig legger til at det ikke er bare bare å drive for seg selv.

- Vi har tilbudt fotterapi, aromaterapi, healing, massasje og solarium. Det har vært mange lange og slitsomme dager - og dertil få lange ferier.

- Men jeg vil samtidig takke lokalbefolkningen. Jeg har hatt mange flotte kunder som har vært med på å gjøre jobben min så hyggelig - kunder jeg virkelig har blitt glad i! sier en noe vemodig Anne Kathrine.

Egentlig adjunkt

Og om hva fremtiden kan bringe, har ikke Anne Kathrine begynt å spekulere for mye i.

- Jeg har jo mer enn 40 års erfaring fra denne bransjen. Men i utgangspunktet er jeg jo utdannet adjunkt, så jeg har jo flere ben å stå på.

- Jeg tror forresten også Ruffen kommer til å savne kundene. Han har jo vært velkomstkomiteen her på klinikken, men Ruffen er jo snart i pensjonistalderen han også da, ler Anne Kathrine.

Hva skal skje videre i de gamle postkontorlokalene? Nordre Aker Budstikke følger saken.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse