ANNONSE
Annonse

«Kort og godt ... slutt?»

Cathrines hverdagsmagi.

HVERDAGSMAGIKER: Cathrine Brynildsen, journalist i dittOslo

Kan du huske sist du fikk et postkort? I posten? Et sånt lite, firkantet pappkort med bilde av en strand i solnedgang eller en skiløper i fri dressur,...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.08.2013 kl 13:12

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Kan du huske sist du fikk et postkort? I posten? Et sånt lite, firkantet pappkort med bilde av en strand i solnedgang eller en skiløper i fri dressur, gjerne supplert av et glorete «Greetings from» på forsiden?

Og bakpå, med ujevn, flekket skrift fra en lekk penn, en hilsen fra en venn som gjør et klossete forsøk på å få deg til å føle at du har det akkurat like fantastisk som ham - akkurat nå, selv om kortet ble skrevet for tre dager siden.

De brukes nesten ikke lenger - kortene. Det er så mye enklere å sende en SMS eller MMS, eller poste et bilde på Facebook, sammen med en vittig kommentar som treffer alle dine 2784 venner samtidig. Ingen gjemt, ingen glemt - ingen utvalgt.

For det var dét kortet sa: «Jeg tenker litt mer på deg enn på klasseforstanderen min fra ungdomsskolen, en kollega jeg hadde for et halvt liv siden, eller au pairen som passet på meg da jeg var liten. Her ligger jeg i et paradis, spiser høye smørbrød og nipper til fargerike drinker, og det skulle du også ha gjort. Du hadde fortjent det, og derfor vil jeg dele min opplevelse med deg.»

På neste ferie skal jeg ha med meg penn. Og så skal jeg sitte med en fargerik drink under en parasoll og skrive kort. Små, firkantede postkort med bilde av en strand i solnedgang, og med et glorete «Greetings from» på forsiden.

Cathrine Brynildsen

Hverdagsmagiker

 

Her kan du lese alle kapitlene i Cathrines hverdagsmagi

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse