Krafttak på Kjelsås

Stor konsert på Engebråten søndag - bøssebærere søkes!

SØNDAG: - Dette er årets kulturdugnad, sier Morten Løken, Garderobefosilene.

Søndag samler kulturlivet seg og inviterer til stor «Krafttak mot kreft»-konsert på Engebråten, og det trengs bøssebærere.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.03.2014 kl 12:55

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Søndag førstkommende, og for sjette år på rad, inviterer Garderobefossilene, Nordre Aker musikk- og kulturutvalg og pasientforeningen Norilco til «Krafttak mot kreft»-konsert, på Engebråten ungdomsskole - i festsalen.

Inntektene fra konserten går i år, som i fjor, uavkortet til forskning på personlig tilpasset behandling av kreftsykdom. «Kreft rammer hvert menneske forskjellig. Da kan ikke alle behandles likt. Mer forskning gir mer treffsikker behandling» står det blant annet i innbydelsen.

I tillegg til Garderobefosilene, et janitsjarkorps med 15 musikanter, skal også det lokale rockebandet Radioclowns underholde, dansere fra Den norske ballettskole, NoEn - trio med unge strykere fra bydelen, damekoret Drops, Grefsen/Kjelsås kammerorkester og Engebråten ungdomsstrykere.

Gratis

- Konserten er gratis, men vi håper jo at flest mulig kommer og støtter saken ved å handle i kafeen, kjøpe lodd og bidra til bøssebærerne på stedet. Som nevnt går inntektene uavkortet til Krafttak mot kreft - utgiftene vi har på arrangementet er dekket inn av næringsliv og frivillige, forteller Morten Løken i Garderobefosilene.

- Dette er årets kulturdugnad. Vi er stolte over å få være med på å samle lokale kulturkrefter og gi dem en lokal arena å opptre på, og å vise seg fram for hverandre og lokalmiljøet. I tillegg til at det samles inn penger til en god sak, sier Løken.

Trenger bøssebærere

Garderobefosilene oppfordrer også folk til å melde seg som bøssebærer, for innsamling i forkant av konserten - ta kontakt her.

Konserten starter klokken 18.00.

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse