ANNONSE
Annonse

KrF om Kjelsåshallen

Krever svar fra byråden

Utdanningsbyråd Torger Ødegaard (H). Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Flere reagerer nå på «oppvarmingshall-saken» på Kjelsås. – Nå må byråden redegjøre for kostnadene som er lagt til grunn for hallprosjektet, sier Oslos varaordfører Aud Kvalbein (KrF).

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.08.2009 kl 08:30

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Kjelsås:

— Denne saken begynner å bli noe «merkelig», og krever definitivt flere svar fra byråd Torger Ødegaard (H), sier varaordfører og bystyremedlem Aud Kvalbein (KrF).

Hvor stor hall?Hun viser blant annet til Nordre Aker Budstikkes saker om den planlagte oppvarmingshallen på «nye» Kjelsås skole, og som nå er tatt ut av prosjektet fordi det ifølge skolebyråden blir for dyrt. Kjelsås IL har beregnet en oppvarmingshall til å koste mellom 5

— 10 millioner kroner, og at den bør være rundt 200

—250 kvadratmeter. Undervisningsbygg har derimot tatt utgangspunkt i flerbrukshall som oppvarmingshall

— på hele 800 kvadratmeter

— med tribune og garderobeanlegg, og til en sum av rundt 35 millioner kroner. Og det er i tillegg til den nye idrettshallen på 2300 kvadratmeter, som skal erstatte dagens Kjelsåshall.

Bekreftelse og overslag

— Det er tilsynelatende stor usikkerhet om hva en oppvarmingshall i tilknytning til nye Kjelsås skole skal være, og dermed også koste. KrF har nå bedt byråd Ødegaard bekrefte at Undervisningsbyggs overslag på 35 mill gjelder et hallprosjekt på 800 kvm med garderober og tribuneanlegg. I tillegg har vi bedt byråden gi et overslag på hva en mindre oppvarmingshall, slik Kjelsås IL har forutsatt, vil koste, forteller Kvalbein.

Omprosjektering?

— Vi ber også byråden anslå hvor stor forsinkelse en eventuell omprosjektering, som inkluderer oppvarmingshallen, vil medføre, sier Kvalbein.

LES OGSÅ: - Hinsides våre ønsker

LES OGSÅ: - Butikken må gå i hop

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse