Medal of Honor:

Krigsspill bytter krig

ELITESOLDAT: I spillet har du rollen som operatør i den hemmelig eliteavdeling Tier 1.

EA går helt nye veier i den kommende storsatsingen

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.12.2009 kl 13:05

SPILLVERKET.NO: Snart er det klart for den neste tittelen i den populære Medal of Honor-serien. Og for aller første gang på 10 år handler det ikke lenger om andre verdenskrig og vanlig infanterikrig.

Les også: Plagsomt hull i Modern Warfare 2

Elitesoldat i aktuell konflikt

Krigføringen er denne gangen er flyttet fra 40-tallet til nåtidens krigsherjede Afghanistan. Dermed går serien for første gang bort fra 2.verdenskrig-settingen.

Du er heller ikke vanlig soldat denne gangen. I spillet har du rollen som operatør fra enheten Tier 1, som er en relativt ukjent og hemmelig elite-avdeling i det amerikanske forvaret som tar seg av oppdrag ingen andre kan håndtere.

Utviklerne skal ha jobbet tett med representanter fra avdelingen i arbeidet med spillet for å gjøre det mest mulig autentisk, og de skal også ha brukt ekte hendelser som inspirasjon.

Les også: Er du klar for panser-krig?

Satser tungt

EA sier de har jobbet hardt med spillet for å gjøre det nyskapende og lover et uforglemmelig og moderne førstepersons-skytespill beregnet på den nye generasjonen spillere.

Sverige-baserte EA DICE, kjent for Battlefield-spillene, har også vært involvert i utviklingen av den nye Medal of Honor-tittelen. DICE ble hovedsaklig engasjert for å ta seg av multiplayer-delen av spillet.

Les mer på Spillverket.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon