Medal of Honor: Krigsspill bytter krig

ELITESOLDAT: I spillet har du rollen som operatør i den hemmelig eliteavdeling Tier 1.

EA går helt nye veier i den kommende storsatsingen

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.12.2009 kl 13:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
SPILLVERKET.NO: Snart er det klart for den neste tittelen i den populære Medal of Honor-serien. Og for aller første gang på 10 år handler det ikke lenger om andre verdenskrig og vanlig infanterikrig.

Les også: Plagsomt hull i Modern Warfare 2

Elitesoldat i aktuell konflikt

Krigføringen er denne gangen er flyttet fra 40-tallet til nåtidens krigsherjede Afghanistan. Dermed går serien for første gang bort fra 2.verdenskrig-settingen.

Du er heller ikke vanlig soldat denne gangen. I spillet har du rollen som operatør fra enheten Tier 1, som er en relativt ukjent og hemmelig elite-avdeling i det amerikanske forvaret som tar seg av oppdrag ingen andre kan håndtere.

Utviklerne skal ha jobbet tett med representanter fra avdelingen i arbeidet med spillet for å gjøre det mest mulig autentisk, og de skal også ha brukt ekte hendelser som inspirasjon.

Les også: Er du klar for panser-krig?

Satser tungt

EA sier de har jobbet hardt med spillet for å gjøre det nyskapende og lover et uforglemmelig og moderne førstepersons-skytespill beregnet på den nye generasjonen spillere.

Sverige-baserte EA DICE, kjent for Battlefield-spillene, har også vært involvert i utviklingen av den nye Medal of Honor-tittelen. DICE ble hovedsaklig engasjert for å ta seg av multiplayer-delen av spillet.

Les mer på Spillverket.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse