Kriminell bande pågrepet for flere innbrudd

Politioverbetjent ved Etterretning og Vinningsavsnittet på Majorstuen politistasjon, Stig Vassbø, forteller nå at politiet har pågrepet en kriminell bande, mistenkt for flere innbrudd de siste to ukene, også i Nordre Aker. FOTO: NORDRE AKER BUDSTIKKE/ARKIV

Onsdag pågrep politiet syv rumenere som nå er fengslet for flere innbrudd i Oslo. Innbrudd som har skjedd bare i løpet av de to siste ukene, også i Nordre Aker.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.09.2015 kl 17:07

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

OSLO/GREFSEN/KJELSÅS: Politioverbetjent ved Etterretning og Vinningsavsnittet på Majorstuen politistasjon, Stig Vassbø, forteller at politiet nå har pågrepet syv personer, alle menn, fra Romania. Fengslet og mistenkt for syv forskjellige innbrudd i Oslo i løpet av de to siste ukene.

Også i Nordre Aker

Tre innbrudd har skjedd i Nordre Aker og ellers på vestkanten. Innbruddene i Nordre Aker skjedde i Morellsvei, Glads vei og Moltke Moes vei.

Les også: Slik verner du deg mot innbrudd

Leilighet på østkanten

– Vi gikk til aksjon i en leilighet på kjent adresse på østkanten i Oslo. Der foretok vi pågripelsene. I leiligheten var det også mange verdigjenstander, som vi også vet stammer fra flere innbrudd i Oslo de siste to ukene, forteller Vassbø.

Sporingsarbeidet er i full gang, i håp om å lokalisere eierne av gjenstandene.

Ett år

Vassbø forteller videre at generell dom for ett innbrudd, er ett år. Skulle det vise seg at noen av de pågrepne tidligere har blitt utvist fra Norge, og altså kommet tilbake igjen, kan det bli tilleggsdom.

Les også: Nok er nok! Selger spill med 18-årsgrense til 11-åringer!

Kriminell historikk fra utlandet

– Noen av disse har også kriminell historikk fra utlandet. Det kan også være med på å skjerpe straffen her i Norge, forteller Vassbø.

Mennene ble pågrepet onsdag, og er fengslet.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse