Kvalitet på Grefsenhjemmet

Det var en stolt Julie Mittet som forrige uke mottok beviset på at Grefsenhjemmet nå er iso-sertifisert - fra Teknologisk Institutt ved Eva Minge.

En stolt leder Julie Mittet mottok forrige mandag beviset på at Grefsenhjemmet er iso-kvalitetssertifisert - som det første sykehjemmet i Oslo.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.03.2009 kl 11:39

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: Forrige mandag var det høytidlig samling på Grefsenhjemmet. - med overrekkelse av beviset fra Teknologisk Institutt, på at sykehjemmet endelig er iso-sertifisert. Og det som det første i Oslo.

– Kvalitet i alle ledd

– Klart vi er stolte over å ha fått dette til. Dette betyr at vi har kvalitet i alle ledd. Men arbeidet er ikke ferdig - det skal fortsette også med halvårlige revisjoner. Kvalitet skal gjennomsyre alle våre handlinger, og prosedyrene skal stemme med praksis, sa blant annet daglig leder for Grefsenhjemmet Julie Mittet, og hun takket også de ansatte for den gode innsatsen.

– Uten deres bidrag ville selvfølgelig ikke dette vært mulig å gjennomføre. En ting er å si at noe er bra - nå kan vi faktisk måle hvor bra vi er, sa Mittet videre, og understreket at sykehjemmet er veldig godt fornøyd med at kvalitets-prosessen har vært på beboere/pårørende-fokusert.

Lønnsomt og trygt

I følge Mittet har kvalitets-prosessen foregått siden høsten 2007, og prosessen har også kostet sykehjemmet flere hundre tusen kroner.

– Men god kvalitet lønner seg. Blant annet vil vi også spare tid ved å unngå at vi gjør de samme feilene på nytt. Likevel, viktigst med en slik sertifisering er at den vil gi trygghet for beboerne på Grefsenhjemmet.

– Beboerne har krav på tjenester av høy kvalitet. Vi ønsker å dokumentere at vi faktisk leverer nettopp det, sier en kvalitetsbevisst daglig leder, Julie Mittet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse