La barna komme til Solveig

For nå vil hun style opp de minste også

eple1: Eple er godt - modellene Nicolas og Emily. FOTO: FOTO: Kristin Tufte Haga

For nå vil hun style opp de minste også.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.08.2012 kl 12:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

eple2: Og så tok Emily over eplet til NIcolas. FOTO: FOTO: Kristin Tufte Haga

Se bildet større

Runes: Maria, Mathias og Linnea er modeller for Runes Minivarehus. FOTO: FOTO: Kristin Tufte Haga

Se bildet større

nye: Solveig Aaris Vedal (til høyre) i Runes Minivarehandel satser nå også på barneklær - her med modellene - fra venstre: sittende; Nicolas (1.8 år), bak Maria (9) og Mathias (9), foran Emily (1.5) og Linnea (3). Pa Solveigs fang; Lucas og Davi - eller kanskje var det omvendt? FOTO: FOTO: Kristin Tufte Haga

KJELSÅS: Der annen nærhandel kanskje bygger ned i konkurransen mot de store sentrene, bygger Runes Minivarehus på Kjelsås opp. Det begynte med solskjerming og jernvare, så etterhvert kom også dameklær, vesker og sko, og nå er også barneklærne fra 0 - 12 år, på plass i butikken.

Mange barn i området

- Nå feirer vi to år med dameklær, som har blitt en populær krok i butikken. Vi vet jo at det bor veldig mange barn i området, så vi tror helt sikkert at det er et marked for barneklær her også, sier Solveig Aaris Vedal, den "ene delen" av Runes Minivarehus i Kapellveien på Kjelsås.

- Utfordringen er plassen i butikken, for vi vil jo ikke fjerne noe av det andre tilbudet vi har her. Men vi har gjort om litt og flyttet på en del varer, så da ble det plass til alt likevel, sier Solveig, og forteller at barneklær-merkene er tatt inn på bakgrunn av spørreundersøkelse blant foreldrene som ellers handler på Runes.

Tid er viktig

- Tid er jo viktig for oss alle, og det må jo være genialt å handle det meste på samme sted. Det vet vi mange av kundene våre er enige i også, ifølge Solveig.

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse