Annonse: Amfi Ullevaal

Lanserer høyt verdsatte nyvinninger for folk i alle aldre

Restaurantsjef Nina på Burger King Amfi Ullevaal har mange gode dealer å by på, spesielt i helgen!

Visste du at Burger King på Amfi Ullevaal blir et enda bedre sted å være? Nå avslører nemlig hamburgerkjeden siste nytt, som blant annet innebærer gratis is til alle barn. Og i helgen er det prisfestdager!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.03.2018 kl 08:17

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Fakta: Burger King Amfi Ullevaal

Åpningstider:

Mandag-fredag 10-22,
Lørdag 11-21
Søndag 11-22

15. -17. mars er det prisfestdager på Amfi Ullevaal. Det innebærer at alle butikker har gode, rabatterte tilbud. På Burger King er det halv pris på Whopper Cheese-meny, dobbel cheeseburger til 29,- kr og gratis kaffe til alle gamle og nye kundeklubbmedlemmer.

Velger du å melde deg inn via Burger King (send Ullevaal28 til 2070) og kan fremvise sms i kassen, vil du få en overraskelse. De 20 første vil få et gratis vip-kort som vil gi ti prosent på fremtidige kjøp av menyer.

Legger du igjen navn og telefonnummer i kassen, er du i tillegg med i trekningen av to billetter til Norge-Brasil (omkampen i juni). Det vil også bli trukket ut en vinner som får to kinogavekort til den nye sf-kinoen på Storo.

Burger King tar hensyn til glutenallergikere, og tilbyr glutenfritt hamburgerbrød. Restauranten jobber nå også for å få vegetarburger på menyen.

– Dette gleder vi oss veldig til, sier restaurantsjefen.

Du får halv pris på Whopper Cheese-meny ved neste kjøp ved å delta i vår spørreundersøkelse. På baksiden av kvitteringen står nettadressen og undersøkelsen tar ca. 5 minutter.

GÅ TIL AMFI ULLEVAALS NETTSIDER!

AMFI ULLEVAAL: – Vi skal starte med "Barnas dag" to lørdager i måneden, med mye moro for store og små. Blant annet lykkehjul, ansiktsmaling og terning- og tegnekonkurranse, forteller Nina Helen Nilsen, restaurantsjef ved Burger King på AMFI Ullevaal.

Allerede lørdag 17. mars er det premiere på dagen som etter alt å dømme vil fenge bredt.

Oppfordringen fra restaurantsjef Nina er klokkeklar: Møt opp for liv og røre, uansett alder!

Mellom kl. 15 og 17 vil det nemlig foregå populære aktiviteter inne i Burger King-lokalene.

– Alle barn som deltar vil få gratis is i dette tidsrommet. Vi skal også ha en liten stand ute med lykkehjul, der alle som prøver seg kan vinne gavekort og diverse små premier, sier Nina.

Kvalitetsbevisst

Gjestfrihet, kvalitet og renhold er hva kommisjonæren brenner mest for i hverdagen, ved siden av å levere smakfulle måltider.

– Vi kan tilby en liten, men koselig atmosfære i restauranten med 70 sitteplasser og tilgang til lekeland, sier manageren på Burger King.

Se bildet større

Restauranten har omlag 70 sitteplasser.

I løpet av 2018 vil hun og merkevaren legge om kassesystemet, for at du, som gjest, skal få oversikt over matutleveringen, på skjerm.

– Det gleder jeg meg enormt til! Vi vil også få en app slik at folk kan bestille og betale via appen. Da vil maten være klar når de kommer for å hente den, sier Nina - og kaster et kundevennlig blikk inn i fremtiden.

– På sikt vil vi også få selvbetjeningskiosker. Dette vil sikre effektivitet og mindre køtid, forteller hun.

Norske råvarer

Den deilige kjøttet du får servert, er på sin side kortreist og ferskt grillet. Så ja, Burger King garanterer en god smaksopplevelse.

– Alle våre burgere blir laget av 100 prosent storfekjøtt. Alt kjøtt flammegrilles på spesielle griller, utviklet for Burger King. Grillprosessen tar mellom 2 og 3 minutter, avhengig av størrelsen på kjøttet,

– Vi har et slagord som heter YOUR WAY. Det betyr at gjestene kan bestille burgerne akkurat slik de ønsker dem, sier Nina - og påpeker at de jobber med lokale leverandører for å sikre at de mottar ferske råvarer.

– Hver dag tilbereder våre medarbeidere sprø og ferdigkuttet salat, kutter modne tomater og løk. Med stolthet serverer vi raskt våre gjester de beste burgerne tilberedt over åpen flamme, samt et mangfold av smakfulle produkter. Akkurat slik de besøkende ønsker det, sier Nina.

Rent og pent

Avslutningsvis skyter restaurantsjefen inn hvor opptatt hun og kollegene er av å levere kvalitet i alle ledd, og viser til de strenge rutinene for mathygienen og renholdet.

– Standard, konsept, service og renhold blir kontrollert tre ganger i året gjennom Burger Kings «restaurant excellent visitprogram», der Burger King Cooperation sender et firma for å sjekke de nevnte punktene, forteller Nina.

LES OGSÅ:

Er Kanwal (54) på AMFI Ullevaal landets mest allsidige Narvesen-kjøpmann?

5 grunner til å besøke AMFI Ullevaals splitter nye sportsbutikk

Se bildet større

Burger King på Amfi Ullevaal – Home og the Whooper, og gode opplevelser!

Gå til AMFI Ullevaals nettsider!