ANNONSE
Annonse

Lars Vaular: - Sett deg mål og jobb knallhardt

Rapperen startet selv karrieren i talentkonkurranse.

Lars Vaular er i dag en etablert rapper. Karrieren hans fikk drahjelp av talentkonkurransen Urørt på NRK. Foto: Foto: Lars Weimoth

Musikk-konkurranser som Urørt og Bandwagon er en positiv greie - for det meste, mener Lars Vaular.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.04.2013 kl 15:02

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

OSLO: Lars Vaular (28) opptrer denne uka på fire ungdomsklubber i Oslo, et prosjekt som kalles «Øya Under 18». Selv hang bergenseren mye på ungdomsklubben i hjemtraktene, før den dessverre plutselig ble lagt ned av kommunen.

- Ungdomsklubben er en bra møteplass og har en viktig funksjon. Jeg gir gjerne noe tilbake, sier Vaular som nylig flyttet til Oslo, nærmere bestemt Tøyen.

Drahjelp fra talentkonkurranse

Musikk-konkurranser som Urørt, Emergenza og Bandwagon ser Vaular på som positivt - for det meste:

En av landets mest anerkjente rap-artister fikk nemlig selv lykkelig drahjelp ved å vinne Urørt-finalen i sin tid. Da fikk han låten sin, «Samme nummer som i 99», listet på radio.

try {MusicNodes.addhtmlNode("21d1f913-2907-4fc7-86cc-d4daf008f317", true);} catch (err) {}

- Det la mye av grunnlaget. Jeg hadde holdt på lenge allerede, jeg, men radiospilling ga oppmerksomhet, sier Lars Vaular.

LES MER OM BANDWAGON 2013 - OG MELD DEG PÅ HER!

Den viktigste drivkraften

- At unge, ukjente band får en arena for å få vist seg fram og nå et publikum er bra. Men jeg advarer mot å bli et «konkurranse-band» som deltar på alt mulig. Den viktigste drivkraften må være å lage musikk og like det knallgodt. Slike konkurranser kan være en avsporing, men også fin motivasjon.

Lars Vaular anbefaler kandidatene i Bandwagon-konkurransen å delta med lave skuldre og ikke ta det så tungt om man ikke går videre eller vinner.

-  Det har funket for meg, i hvert fall. Det å lage musikk som jeg sjøl og kompisene mine digger. Sette seg egne mål og jobbe hardt for dem, sier rapperen og småbarnspappaen Lars Vaular.

ER DU VINNER AV BANDWAGON 2013? MELD DEG PÅ HER!

Se et sammendrag av Bandwagon-finalen 2012 her:

 

LES OGSÅ:

Åge Aleksandersen til unge Bandwagon-artister: - Vær original!

DittOslo jakter på Oslos og Norges beste låt

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse