Lærte trikkevett

Mange barnehager hadde tatt turen til Muselunden onsdag.

Gå ikke over veien før TRIKKEN har kjørt. Og husk billett!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.08.2006 kl 10:54

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Sinsen: Det er to av de fem reglene barna lærte i Muselunden ved Sinsenkrysset onsdag, da Trikken (Oslo Sporvognsdrift AS) arrangerte show for barnehagebarna i Oslo. Litt over 1000 barn fra 48 barnehager var påmeldt til showet, og om ikke alle kom var det uansett flust av småbarn som koste seg med gratis boller og vann.

Klovnen Knerten hadde trylle- og ballongshow for ungene, og var veldig frustrert over at hans egne "abra kadabra" ikke fungerte, mens barnas samstemte "abra kadabra" sto for magien. Samtidig som Klovnen Knerten sto på scenen var det også mulig å få morsomme ballongfigurer fra en koselig kar i sporveisuniform, eller slå seg løs i de mange hoppeslottene.

Alle barnehagebarn fikk også en ny bestevenn på onsdag, i hvert fall ifølge Trikken. Maskoten Panto ble nemlig for første gang presentert fra scenen i Muselunden, og selv om han ikke var av den mest pratsomme typen så han veldig snill og trygg ut. Det passer bra, for Panto skal ikke bare være barnas beste venn, han skal også være lærer i trikkevettreglene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse