Lek og hardkjør før EM-«comeback»

Børge Lund (t.v.) og Kjetil Strand er mesterskapsklare og innstilt på å hjelpe det norske håndballandslaget til en historisk EM-semifinale.

Mens Kjetil Strand (30) har løpt etter sønnen sin, har Børge Lund (30) lagt inn ekstra økter i jakten på en norsk EM-semifinale.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.01.2010 kl 10:59

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
SPEAKER.NO: Norge skuslet bort en gyllen semifinalemulighet under fjorårets VM i Kroatia. Da var 30-åringene fraværende. Under EM i Østerrike tilfører de Norge et berettiget håp om få en topp fire-plassering.

- Sjansene er der, men det betinger samtidig at vi er ekstremt dyktige i seks kamper og har hellet med oss. Det føles godt å være tilbake igjen. Jeg gleder meg, sier Børge Lund, håndballandslagets «playmaker» sammen med Kristian Kjelling, til Speaker.no.

Egentrening

Han spiller på verdens nest beste klubblag. Det i seg selv er en enestående prestasjon. Men konkurransen er beinhard. Den nye islandske Kiel-treneren, Alfred Gislason, har skjøvet Salten-gutten Lund bakover i køen.

Med begrenset spilletid i angrep har han skjøttet egentreningen eksepsjonelt bra. Lund har ikke mistet motet. Snarere tvert imot.

- Jeg har vært svært bevisst på egentreningen. Det å legge inn mange økter utenom klubbtreningene. Nå er jeg tent på å gi alt for laget, sier han.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse