ANNONSE
Annonse

Tusenvis innom på få dager

Lekkert i Maridalen til nesten ni millioner

Huset i Maridalen fra 1901 har i følge standard som et nytt hus, og preparerte skiløyper rett i nærheten. Foto: AKTIV EIENDOMSMEGLING

Mange vil til Maridalen - hele 4500 visninger på få dager. Denne eiendommen har til og med preppa dobbeltspor innover i Marka som nærmeste nabo.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.02.2015 kl 09:15

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

MARIDALEN/SØRBRÅTEN: Det er stor interesse rundt de få boligene som er til salgs i Maridalen og Sørbråten.

Ikke lenge siden avisen skrev om bolig i Sørbråtenveien, med stort oppussingsbehov, som ble revet vekk for nærmere fem millioner. Siden boligen ble lagt på finn.no og frem til den ble solgt noen uker senere, hadde flere enn 12.000 vært innom nettstedet – les tidligere sak her.

Som dengangen, er det fortsatt like lite å velge mellom til salgs i området, kun én bolig i hele Marka på finn.no.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Interessen er veldig stor. Flere enn 4500 visninger på finn.no for eiendommen med prisantydning 8.800.000 kroner i Lauvlundveien i Sørbråtenområdet. Eiendommen ble ifølge megler lagt på finn.no fredag kveld.

Les også: Her må du ha universitetsutdannelse for å få kjøpe leilighet

- Standard som ny

Boligen i Lauvlundveien er betraktelig dyrere enn nevnte i Sørbråtenveien. Men til gjengjeld holder den standard som en ny bolig, ifølge megler Martin Ommundsen i Aktiv Eiendomsmegling.

- En veldig moderne bolig med en veldig bra romløsning. Med en veldig god standard som en ny bolig, og helt «up to date»-oppusset. Her er det bare å flytte rett inn, ifølge megleren.

Les også: Luksusboliger til titallsmillioner i Nordre Aker

Primærrom, eller boareal, er på nesten 190 kvadratmeter, med blant annet tre soverom.

Unik beliggenhet

Fra finn.no går det frem at blant annet følgende:

«Lekker og innholdsrik bolig...Eiendommen har gode solforhold…preges av marka og en helt unik beliggenhet med sjeldent gode muligheter for dem som er glad i naturen.

Flotte skimuligheter vinterstid med direkte tilgang til preparerte skiløyper fra tomten, milevis med vei for den som liker å sykle, tur- og rekreasjonsmuligheter ved døra og flotte bademuligheter i nærmiljøet.

Området er snøsikkert og populært for skientusiaster i alle aldre… med nærhet til flott natur, skiløype over tomtegrensen, skole, barnehage m.m. i rolige omgivelser"

I tillegg har eiendommen godkjent avløpssystem fra 2014.

Boligen holder gjennomgående høy standard. Opprinnelig fra 1901, men ifølge prospektet i sin helhet rehabilitert/ reoppført i 2008.

Egen reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område. Gjeldende reguleringsplan S-4739 for Sørbråten. Reguleringsplanen ble vedtatt 16.09.2013. Reguleringsplanens bestemmelser innebærer blant annet at det ikke er lov å bygge mer enn 325 BRA på hver boligeiendom. Det inkluderer også areal til eventuell garasje, bod og lignende.

Visning er til helgen.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse