ANNONSE
Annonse

Like dyrt her som på Sørenga

Foto: PRIVATMEGLEREN

Nylig ble det før visning solgt en 35 kvadratmeter stor leilighet her, til en mye høyere kvadratmeterpris en gjennomstnittet for både Frogner og Sørenga.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.09.2016 kl 16:30

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

BREKKE: 100.000 kroner kvadratmeteren på Brekke. Til sammenligning er nå gjennomsnittsprisen per kvadratmeter for solgte leiligheter på Frogner rundt 76.600 kroner, mens for Sørenga rundt 83.300 kroner, ifølge Privatmegleren og eiendomsverdi.no.

Forrige uke skrev også Nordre Aker Budstikke om en treromsleilighet i Grefsenlia Terrasse som ble solgt langt over prisantydning, og til 104.000 kroner per kvadratmeter - les hele saken her.

Den lille toromsleiligheten på 35 kvadratmeter, i fjerde etasje i Brekkeveien, med balkong, ble revet fra markedet. Allerede før visning ble den solgt for 3,5 millioner kroner. Prisantydningen var 2.950.000.

«Kupping»

– Leiligheten ble solgt før visning, og boligen ble før salget prisvurdert basert på sammenlignbare salg, i samme blokk, forteller eiendomsmeglerfullmektig Nicolay Ulvin i Privatmegleren Ullevål.

Leiligheten ble annonsert med kvadratmeterpris nær 85.000 kroner.

– Tilfeller av «kupping» før visning, som vi opplever i Oslo, gjelder alle boligtyper, og er i stor grad et resultat av at volumet av boliger til salgs er historisk lavt, legger Ulvin til.

Solgt - før visning. Foto: PRIVATMEGLEREN

LES OGSÅ: Prisene stiger mest i Nordre Aker.

Flytte rett inn

 
Blokken denne leiligheten ligger i er fra 2011.

– Mange av interessentene er opptatt av at de skal kunne flytte rett inn da oppgraderinger er svært kostbart og tidkrevende. En ærlig presentasjon i kombinasjon med en utfyllende og grundig tilstandsrapport, øker interessen for objektet, mener Ulvin.

Og erfaring gjør også at flere prøver å «kuppe» salget.

– Mange interessenter forteller at de har tapt flere budrunder på rad og derfor velger å gå direkte til selger når en ny bolig legges ut. I disse tilfellene setter regelen om budgivning eiendomsmegleren på «sidelinjen» i det som kanskje er den mest kritiske delene av salget, ifølge megleren.

MER OM EIENDOM I NORDRE AKER:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse