ANNONSE
Annonse

Like før den store avslutningen

TURNERNE: Denne gjengen varmet opp i ribbeveggen i Kjelsåshallen, før den store avslutningen i regi av Siv Gym, mandag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

– Mandag var det ikke rush og knallharde frosker rett i nettet som gjaldt, men små jenter og gutter i fri utfoldelse på trampett, flikk-flakk og rulle akkompagnert av fengende rytmer og listepop, oppsummerer Christel Stub i Siv Gym.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.05.2015 kl 06:29

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: For tradisjonen tro arrangerer Siv Gym sommeravslutning for sine unge turnere. Som alltid har blitt avholdt på Norges Idrettshøyskole. Men der bygger de om, så i år ble det i Kjelsåshallen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Nordre Aker Budstikke var en tur innom hallen like før avlsutningen skulle starte, og er enig med Christel Stub. Sjelden har det vært så trangt på tribunen i Kjelsåshallen.

Ikke frosker men flikk-flakk

– Stolte foreldre, søsken og besteforeldre satt tett i tett og så forventningsfullt ned på banen. Denne gangen var det ikke rush og knallharde frosker rett i nettet som gjaldt, denne gangen var det små, spretne jenter og gutter i fri utfoldelse på trampett, flikk-flakk og rulle akkompagnert av fengende rytmer og listepop, oppsummerer Christel.

Les også: Nordre Aker-jenter opplevde jordskjelvet; – Det er ikke oss det er synd på!

Hun legger til.

– Små ballerinaer i rosa strutteskjørt og tøffe gutter med gel i luggen. Alle med et skråblikk opp på en fullstappet tribune!

Turner og hårmodell

Avisen traff også Nora før avslutningen. Hun bare gledet seg til å opptre for en stappfull tribune. Hun går på partiet som heter Gymlek.

– Det er veldig gøy å være med på turn. Jeg bare gleder meg til å vise frem turn til de som er her, sa Nora fra Gaustad, og som viser frem et lite turntrinn, før hun skal ned trappene og inn i hallen.

Men det er noe som må fortelles før hun går. Det er nemlig at Nora nylig var på TV, som hårmodell på God Morgen Norge onsdag 13. mai. Det var stas.

200 turnere

Tilbake til turnoppvisningen.

– I løpet av 2 tettpakkede timer fikk i underkant av 200 unge turnere vist sine nyervervede turnferdigeheter frem til taktfast applaus og oppmuntrende tilrop fra tribunen, forteller Christel videre.

Siv GF er en foreldredrevet turnforening i Oslo. De aller fleste turnerne sogner til Kringsjå, Korsvoll, Kjelsås eller Tåsen skole. Siv Gym har aktiviteter innenfor lek, gymnastikk og enkel turn.

– Hovedfokus er trening for barn og unge der målet er kroppsbeherskelse og mestring ut fra den enkeltes nivå. Trenerne blir, stort sett, rekruttert fra Norges idrettshøgskole, sier Christel.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse