- Litt spente alle mann

Gerd Steine, Sigrid Kittelsen og Lilla Storruste blir å finne i Trikkehallen. Foto: Elisabeth Wang

Onsdag 5. september klokken 18.00 er det vernissage for Gerd Steine, Sigrid Kittelsen og Lilla Storruste i Trikkehallen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.08.2007 kl 11:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Stilla: - Jeg var mer nervøs forrige gang jeg skulle stille ut, jeg må innrømme det. Men det er klart man kjenner det, sier Steine og titter på sine to kunstnervenninner.

Underveis

Både Steine, Kittelsen og Storruste maler i gruppen til Elisabeth Frøberg i annen etasje på nettopp Trikkehallen. Men steget ned fra annen til første etasje er betydelig for alle tre.

- Det er klart vi er spente på tilbakemeldingene, men det er jo morsomt at folk får ser det vi driver med uansett. Vi er jo alle under utvikling, men har nå funnet et sted innenfor kunsten hvor vi trives veldig godt alle sammen, sier Kittelsen.

Alle tre bruker oljemaling, men oppnår svært forskjellige uttrykk. Gerd Steine har falt for krukker og skåler i en noe rustikk sammenheng, Sigrid Kittelsen elsker naturen og veier som fører dit ut, mens Lilla Storruste har trykket trærne til sitt bryst.

- Jeg synes det er veldig spennende at vi er så forskjellige selv om vi i lengre tid har gått i lære hos Elisabeth Frøberg. Hun oppfordrer helt klart til utvikling individuelt og er ikke redd for å gi oss en dytt hvis vi står på stedet hvil, sier Storruste.

Litt av hvert

De har fortsatt ikke helt oversikt over hvilke bilder som kommer til å prege utstillingen, men håper at de får plass til litt av alt.

- Vi vet jo ikke hvordan de blir hengende ennå eller hvor mange bilder vi faktisk får plass til. Det er jo viktig at det blir en slags helhet i utstillingen og at vi får vist oss alle sammen, sier Steine.

Utstillingen på Trikkehallen er åpen til 30. september.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse