Lommemannen på Sogn i 1993

Politiet frykter nå at Lommemannen kan ha vært aktiv i 14 år. Ett av overgrepene kan ha skjedd på Sognsvann så tidlig som i 1993, skriver VG.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.02.2007 kl 13:16

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Sognsvann: Omfanget av overgrepene gjort av den pedofile sex-forbryteren øker stadig. Både i antallet gutter som politiet tror kan ha blitt misbrukt, og i antall år han kan ha holdt på.

- Vi har mottatt tips fra en ukjent mor som fortalte at sønnene, som da var 10 og 11 år gamle, ble utsatt for overgrep ved studentboligene på Sognsvann. Detaljene rundt sexmisbruket gjør at vi tror det kan være Lommemannen som står bak, sier Aksnes til VG. Overgrepet fant sted i 1993, og hendelsen har inntil nylig vært ukjent for etterforskerne. Til nå har politiet trodd at Lommemannen har forgrepet seg på mer enn 40 unge gutter i Oslo og Akershus i perioden 2000 til 2004. Politiet har tidligere hatt problemer med å anslå alderen på Lommemannen, men har gått ut fra at han er mellom 20 og 50 år. Nå håper de at kvinnen og de to ofrene kan gi dem en bedre aldersbeskrivelse.

- Episoden fra Sognsvann er den tidligste vi kjenner til. Kanskje den kan hjelpe til å plassere Lommemannen aldersmessig, sier Aksnes.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse