Vant miniberdyet 6-3: Lyn best i by'n

Jo Inge Berget ordnet to kjappe mål for Lyn. Arkivfoto

Lyn 2 viste til tider storspill i mandagens "miniderby" mot Vålerenga 2 på Valle, og da dommeren blåste av viste måltavlen hele 6–3 til Lyn.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.06.2008 kl 11:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
VALLE HOVIN: - Nesten litt for morsomt, strålte trener Finn Bredo Olsen etter kampen.

Lyns nest beste har startet sesongen strålende og ligger på tredje plass etter 6-3-1 så langt. Engas nest beste derimot har kun en seier på 10 kamper. Resten har endt med tap.

I gårsdagens miniderby knuste Lyns nest beste erkerival Vålerenga 2 hele 6-3.

Begge lag spilte med en del rutinerte spillere. Hos Vålerenga var spillere som Ronny Johnsen, Jørgen Jalland og Rune Lange med fra start, mens Lyn stilte med blant andre Lars Kristian Eriksen, Mads Dahm, Erling Knudtzon og Endre Fotland Knudsen.

Diomande-show

Etter bare 30 sekunder åpnet Lyn scoringskontoen ved Jo Inge Berget på Valle kunstgress. Samme mann ordnet 2-0, mens Adama Diomande økte til 3-0. Vålerenga reduserte to ganger før pause ved Glenn Roberts og Kent Brekke Jensen.

Kun 10 minutter ut i andreomgang fikk Enga straffe, og comebacket var et faktum da Kent Brekke Jensen satte straffen sikkert i mål.

Etter den scoringen våknet Lyn igjen for alvor. 10 minutter senere scoret Adama Diomande sitt andre for dagen, mens to sene mål av Trygve Velten og Adama Diomande.

- Morsomt

Trener Finn Bredo Olsen og toppspillerutvikler Svein Roger Pettersen var begge strålende fornøyde etter kampen, og poengterte nesten samtidig at det var en merkelig fotballkamp de fremmøtte hadde vært vitne til:

– Begge lag hadde en voldsom uttelling. Det var tydelig at mange av spillerne var slitne i dag, og da er det bra å vinne. Det er også godt å se at gutta gjør det sammen, sier Finn Bredo Olsen til Lyn.no.

- Det er nesten litt for morsomt, strålte Finn Bredo Olsen.

Nå venter Skeid på søndag for Lyns nestbeste.

Mister ikke motet- Vi åpnet kampen som vi har hatt for vane denne sesongen med å slippe inn et tidlig mål. I dag tok det 12 sekunder før den første ballen lå i nettet. Vi fikk en skikkelig trøkk i trynet som påvirket oss de første 30 minuttene. Vi måtte jage og slite for å komme tilbake i kampen og i stedet for at vi utliknet økte Lyn ledelsen to ganger, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse