Lyn-damene sikter mot finalen

FIRE MÅL: Marianne Jakobsen scoret fire av Lyns syv mål i den tredje gruppespillkampen. Foto: Foto: Alice Johansen

Og mot opprykk til 1.- divisjon.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.08.2012 kl 10:19

EKEBERG: Tirsdag ettermiddag slo Lyn Sokna IL hele 7-0.

Det kom neppe som noen overraskelse, ettersom damene allerede hadde vunnet sine to første kamper med henholdvis 6-0 og 11-0.

Og nå vil de gjerne hele veien til finalen.

Lyn har stort sett hatt jentelag i finalen i Norway Cup i de fleste aldersklassene, men aldri for de eldste jentene.

- De som tidligere har spilt på J16-laget i cupen har jo nå blitt eldre og spiller her på J19 i år. Klubben har bygget opp jentesiden de siste 5-6 årene, og nå ser vi resultatene av det, forteller trener Glenn Kleven.

SE HELE VÅR DEKNING AV NORWAY CUP HER

Til Toppserien

Den langvarige satsningen i klubben på jentesiden har nå sørget for opprykk to år på rad.

Og nå vil treneren ta laget til toppen.

- Det optimale for oss er Toppserien, og så må vi se på veien videre dit. Vi har fokus på å utvikle egne spillere. Det handler om kvalitet, ferdigheter og relasjoner inn mot et kollektiv, sier Kleven.

LES OGSÅ: Lyn tapte i sluttminuttene

Tilskudd til laget

Lyns damelag besår stort sett av egenutviklede spillere på juniornivå, i tillegg til et par tre rene damespillere. Marianne Jakobsen (20) er ny på laget, og spilte for Linderud-Grei i fjor, da de rykket ned fra Toppserien.

- Det er veldig spennende å spille på et så ungt lag, det blir hardt til neste år i 1.- divisjon, sier hun.

Lyn ligger nå på andreplass på tabellen, med flere rekruttag som ikke kan rykke oppp under seg.

- Vi tar kanskje opprykket litt på forskudd, kvalifiseringer kan være hardt det. Men vi har hatt en bra sesong, og jeg tror høstsesongen kommer til å bli enda bedre, sier hun.

I den siste gruppespillkampen sto Jakobsen for fire av de syv målene.

- Lyn har mange unge gode talenter og et bra miljø. Jeg liker veldig godt at renerteamet fokuserer på småspill og tekniske detaljer, fremfor å bare slå ballen langt frem, som man ofte møter i damefotballen, sier Jakobsen.

Lyn spiller åttendedelsfinale mot Træff den 2. august på bane 2 på Ekeberg. Kampen starter klokken 13.15.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon