Lyn damer vant første seriekamp

Slo Kaupanger 2-1

TRE: Tre poeng etter første seriekamp for Lyns damelag i 1. divisjon. FOTO: BillyBonkers

- Når vi spiller på vårt beste, kan vi slå hvem som helst, sier trener Glenn Kleven.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.04.2013 kl 14:04

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

NYOPPRYKKET: Lyn Damers første kamp i 1. divisjon - mot Kaupanger. Neste helg venter Sarpsborg. FOTO: BillyBonkers

Se bildet større

JUBEL: Så glad blir Kristin Mikaelsen når hun scorer i serieåpningen.

KRINGSJÅ: - Vi er selvsagt veldig godt fornøyd med å vinne første seriekamp,og sett under ett så var seieren fullt fortjent, ifølge trener for det nyopprykkede 1.divisjonslaget, Glenn Kleven.

2 - 1

«...Kaupanger ligger lavt og skyver godt, og gjør det vanskelig for oss. Vi skaper endel halvsjanser, og vi får 1-0 etter skudd fra Kristin Mikaelsen som går i tverra, og Anette H. Jokstad setter returen. ...Vi fortsetter å styre kampen, men det blir litt mye nesten, ...I andre omgang hever bortelaget seg noe....en ball blir spilt igjennom, og spissen til Kaupanger skårer...Vi fortsetter å jage, og får straffe etter hands i straffefeltet, Anette H. Jokstad finter ut keeper, men skuddet går i stanga. Like etter er det flotte prestasjoner, kampens beste spiller Guro Bergsvand slår en pasning på kant til Anette H. Jokstad, som finner Kristin Mikaelsen, og ungjenta skårer sikkert...» -les hele kampreferatet på Lyns hjemmeside.

Mange sjanser

- Vi kommer til veldig mange sjanser, og det vil jo bare være spørsmål om tid før vi også scorer på flere av sjansene. Å vinne denne første seriekampen er en bekreftelse på at ting vi har jobbet med over tid, fungerer. Og det er jo i bunn og grunn den gode substansen i hverdagen, og som får virke over tid, som gir resultater. Og kampen lørdag viser at vi er på riktig spor, ifølge Kleven.

LES OGSÅ: "All inclusive" for Lyn-jentene"

Til helgen møter kanskje tøffere motstand.

Ingen frykt, men respekt

- Sarpsborg var jo ett av topplagene i fjorårets førstedivisjon, og så klart det blir en stor utfordring for oss å møte de på bortebane. Men vi skal fokusere på oss selv og gjøre så godt vi kan. Men spennende blir det sikkert . Vi frykter jo ingen, men respekterer alle. Og helt seriøst; Spiller vi på vårt beste så kan vi slå hvem som helst i serien!, sier Kleven.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse