Lyn damer vant første seriekamp

Slo Kaupanger 2-1

TRE: Tre poeng etter første seriekamp for Lyns damelag i 1. divisjon. FOTO: BillyBonkers

- Når vi spiller på vårt beste, kan vi slå hvem som helst, sier trener Glenn Kleven.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.04.2013 kl 14:04

KRINGSJÅ: - Vi er selvsagt veldig godt fornøyd med å vinne første seriekamp,og sett under ett så var seieren fullt fortjent, ifølge trener for det nyopprykkede 1.divisjonslaget, Glenn Kleven.

2 - 1

«...Kaupanger ligger lavt og skyver godt, og gjør det vanskelig for oss. Vi skaper endel halvsjanser, og vi får 1-0 etter skudd fra Kristin Mikaelsen som går i tverra, og Anette H. Jokstad setter returen. ...Vi fortsetter å styre kampen, men det blir litt mye nesten, ...I andre omgang hever bortelaget seg noe....en ball blir spilt igjennom, og spissen til Kaupanger skårer...Vi fortsetter å jage, og får straffe etter hands i straffefeltet, Anette H. Jokstad finter ut keeper, men skuddet går i stanga. Like etter er det flotte prestasjoner, kampens beste spiller Guro Bergsvand slår en pasning på kant til Anette H. Jokstad, som finner Kristin Mikaelsen, og ungjenta skårer sikkert...» -les hele kampreferatet på Lyns hjemmeside.

Mange sjanser

- Vi kommer til veldig mange sjanser, og det vil jo bare være spørsmål om tid før vi også scorer på flere av sjansene. Å vinne denne første seriekampen er en bekreftelse på at ting vi har jobbet med over tid, fungerer. Og det er jo i bunn og grunn den gode substansen i hverdagen, og som får virke over tid, som gir resultater. Og kampen lørdag viser at vi er på riktig spor, ifølge Kleven.

LES OGSÅ: "All inclusive" for Lyn-jentene"

Til helgen møter kanskje tøffere motstand.

Ingen frykt, men respekt

- Sarpsborg var jo ett av topplagene i fjorårets førstedivisjon, og så klart det blir en stor utfordring for oss å møte de på bortebane. Men vi skal fokusere på oss selv og gjøre så godt vi kan. Men spennende blir det sikkert . Vi frykter jo ingen, men respekterer alle. Og helt seriøst; Spiller vi på vårt beste så kan vi slå hvem som helst i serien!, sier Kleven.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon