Lyn signerte ny spiss

Gammel kjenning av trener Finn Bredo Olsen.

Trond Haugstad signerte ettårskontrakt med gamleklubben.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.04.2013 kl 15:55

OSLO: Allerede sist helg debuterte spiss Trond Haugstad for Lyn.

Det var imidlertidig ikke i kampen A-laget tapte mot Gjøvik på bortebane, men spissen fikk et innhopp for B-laget, som også tapte i helgen.

LES OGSÅ: Lyn tapte mot Gjøvik

- Da Bredo tok kontakt og var interessert ble naturligvis jeg også det. Å spille for Lyn er rett og slett morsommere, med tanke på alle supporterne og stemningen rundt laget, det sier egentlig seg selv, sier den nybakte Lyn-spilleren.

Haugstad kommer opprinnelig fra Lillehammer, og har tidligere spilt for blant annet Oslo-laget Manglerud Star i 2. divisjon. 27-åringen har også erfaring fra 1. divisjon med Strømmen i 2010 og 2011, og som Stabæk-spiller i 2005.

Langt skadeavbrekk

Haugstad spilte for Jerv i fjorsesongen, men 2. divisjonslaget rykket ned til 3. divisjon etter å ha kommet på 12. plass på tabellen.

Spissen var uheldig i vinter, og pådro seg en alvorlig kneskade, og måtte operere både korsbånd og menisk.

- Jeg har vært ute i et halvt år nå, så jeg trenger noen uker på å få kommet i form og spilt litt fotball igjen. Hittil har det bare blitt halvannen fotballtrening og noen minutter i B-kampen i helga, sier Haugstad.

LES OGSÅ: Overtidshelten Moen reddet Lyn i cupen

Hardtarbeidende

27-åringen spilte i Lyn som 1. års junior, og gikk derifra til Stabæk, hvor han hadde Bredo som trener i to år.

Den hardtarbeidende spissen har for det meste spilt i 4-4-2, og heller lite i 4-3-3-formasjonen Lyn har vist frem på banen hittil i år.

- Det er en spennende formasjon, så det skal nok ikke bli så problematisk. Jeg sikter meg inn på å kunne være med og bidra skikkelig på A-laget etter sommerferien, og hvis jeg kan komme inn før er det bare en bonus, sier Haugstad.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!