ANNONSE
Annonse

Lyn signerte ny spiss

Gammel kjenning av trener Finn Bredo Olsen.

Trond Haugstad signerte ettårskontrakt med gamleklubben.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.04.2013 kl 15:55

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

OSLO: Allerede sist helg debuterte spiss Trond Haugstad for Lyn.

Det var imidlertidig ikke i kampen A-laget tapte mot Gjøvik på bortebane, men spissen fikk et innhopp for B-laget, som også tapte i helgen.

LES OGSÅ: Lyn tapte mot Gjøvik

- Da Bredo tok kontakt og var interessert ble naturligvis jeg også det. Å spille for Lyn er rett og slett morsommere, med tanke på alle supporterne og stemningen rundt laget, det sier egentlig seg selv, sier den nybakte Lyn-spilleren.

Haugstad kommer opprinnelig fra Lillehammer, og har tidligere spilt for blant annet Oslo-laget Manglerud Star i 2. divisjon. 27-åringen har også erfaring fra 1. divisjon med Strømmen i 2010 og 2011, og som Stabæk-spiller i 2005.

Langt skadeavbrekk

Haugstad spilte for Jerv i fjorsesongen, men 2. divisjonslaget rykket ned til 3. divisjon etter å ha kommet på 12. plass på tabellen.

Spissen var uheldig i vinter, og pådro seg en alvorlig kneskade, og måtte operere både korsbånd og menisk.

- Jeg har vært ute i et halvt år nå, så jeg trenger noen uker på å få kommet i form og spilt litt fotball igjen. Hittil har det bare blitt halvannen fotballtrening og noen minutter i B-kampen i helga, sier Haugstad.

LES OGSÅ: Overtidshelten Moen reddet Lyn i cupen

Hardtarbeidende

27-åringen spilte i Lyn som 1. års junior, og gikk derifra til Stabæk, hvor han hadde Bredo som trener i to år.

Den hardtarbeidende spissen har for det meste spilt i 4-4-2, og heller lite i 4-3-3-formasjonen Lyn har vist frem på banen hittil i år.

- Det er en spennende formasjon, så det skal nok ikke bli så problematisk. Jeg sikter meg inn på å kunne være med og bidra skikkelig på A-laget etter sommerferien, og hvis jeg kan komme inn før er det bare en bonus, sier Haugstad.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse