Lyn sliter med skader

Flere sentrale spillere ute før sesongstart

Jonas Rygg venter fortsatt på resultatene fra MS-undersøkelsen.

Med bare få uker igjen til seriestart sliter Lyn med skader på sentrale spillere.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.04.2013 kl 16:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

OSLO: Lørdag 13.april møter Lyn Bossekop til serieåpning. Men klubben sliter voldsomt med skader før seriestart.

Sist ut på den lange skadelisten er kaptein Jonas Rygg, som fikk seg en smell i treningskampen mot Hønefoss. Foreløpig er det ukjent hvor alvorlig skadeomfagnet er, siden de enda ikke har fått svar på MR-undersøkelsen.

- Det er umulig å si noe om hvor lang tid det er snakk om før jeg får svarene fra MR-undersøkelsen. Det er selvfølgelig utrolig kjipt. Jeg var i god form og veldig klar for seriestart. Men det er jo ikke noe annet å gjøre med det enn å brette opp ermene og trene alternativt, sier Jonas Rygg til klubbens hjemmeside.

I tilleg mister trolig Tarjei Omenås hele sesongen etter han fikk konstatert at han har et avrevet korsbånd, mens spissen Birger Rassmussen fortsatt ikke er tilbake i full trening etter benbruddet han fikk på nyåret.

- Birger har en vei å gå, men viser merkbar fremgang fra uke til uke. Han har vært i lett trening en tid nå og lørdagstreningen deltok han på spilløkten også, sier Bredo.

Trioen Ola Sætherbakken, Johannes Johannessen og Mads Dahm er heller ikke i stand til å trene for fullt, men håper alle å være klare til seriestart 13. april.

LES OGSÅ: Lyn knuste Kjelsås

LES OGSÅ: Lyn i rute før seriestarten

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse