ANNONSE
Annonse

Lynnedslag i Danmark

Rett til Norway Cup med gull i lomma.

Tidlig lørdag morgen var Lyns fotballjenter 16 år mer enn klare til også å vinne finalen i årets Danacup. Så rett til Norway Cup med gull i lomma.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.07.2014 kl 10:07

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

HJØRRING/KRINGSJÅ: Ikke færre enn 75 lag fra flere forskjellige land var påmeldt i gruppen for jenter 16 år i årets Danacup, i Hjørring i Danmark.

Danacupen ble varm og svett. Men etter å ha vunnet alle innledningskampene - og det med gode marginer - og sekstende, åttende, kvart og semifinalen, var Lyns jenter 16 år klare for finale mot Fortuna Ålesund. Klokken 08.00 lørdag morgen.

Fra hjemmesiden til Lyn: "...laget surfet gjennom puljespillet, og knuste også all motstand i sluttspillet...Mulig Lynjentene var morgentrøtte, laget fra Ålesund tok tidlig ledelsen, før Tiril Haga slo tilbake for Lyn. 2-1 til Lyn ble det til pause etter en flott kombinasjon mellom Tanja Løfshus og Andrea Willmann, hvor sistnevnte chippet ballen over en utrusende keeper. Kampen ble punktert i 2 omgang, når Løfshus kliner til på et frispark, som går via en forsvarer og i mål."

Stolt av laget

Kaptein på Lyns jenter 16-lag, Andrea Willmann, er stolt av laget.

- Det er stort å vinne Danacup. Dette er andre gangen vi er med og målet var jo å vinne, og da er det stort når vi klarer det, sier er veldig fornøyd kaptein, og som også fikk bestemannsprisen i finalen.

Lyns jenter 16 lag ble også norgesmestere i fjor, og skal senere i høst spille kvartfinale i årets NM.

Gode i alle ledd

- Vi er gode i alle ledd og kan derfor bytte spillere i kampene og fremdeles være et sterkt lag. Jeg er stolt over måten vi fremstår som lag på, og at vi alltid jobber for hverandre. Nå gleder vi oss veldig til å spille i Norway Cup, sier Willlmann som sammen med trenere, spillere og resten av støtteapparatet kom hjem til Oslo fra Danmark natt til søndag.

Så mye hvile blir det ikke på Lyn-jentene. For allerede mandag sparker jentene igang i Norway Cup.

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse