Påmeldt av kjæresten: Magnus fra Kjelsås i 71 grader nord

Det var kjæresten, Jeanette Klever Skjolden, som meldte på 71 grader nord-deltager Ole Magnus Kristiansen på programmet, Kjelsåsspilleren, som også er fan av Chelsea. FOTO: PRIVAT

– Tror kanskje at kjæresten min ble lei av at å høre på meg, «det der ser sinnsykt kult ut!», «det der kunne jeg også fått til» eller «snu kartet riktig vei a!»…

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.09.2015 kl 15:18

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Fra venstre programleder 71 grader nord, og tidligere alpinist, Tom Stiansen og deltager opprinnelig kjelsåsgutt Ole Magnus Kristiansen. FOTO: MATTI BERNITZ

Se bildet større

71 grader nord 2015 - deltagerne fra venstre: Stian Drotningsvik, Line Sogn Plassen, Tommy Armani, Sandra Lupsic, Ole Magnus Kristiansen og Hilde Skaret. FOTO: MATTI BERNITZ

KJELSÅS: Magnus, eller Ole Magnus, Kristiansen (26), har fått med seg noen tidligere sesonger på TV med 71 grader nord.

– Jeg har vel alltid hatt en liten drøm om å være med selv, men så ikke på meg selv som noen realitydeltaker, forteller Magnus.

– En drøm

26-åringen, nå med realitystatus i sesongens 71 grader nord, er født og oppvokst på Kjelsås. Fortsatt med i Kjelsåsfotballen i sjette divisjon, men bor nå på Carl Berner med kjæresten.

– Jeg har vel alltid hatt en liten drøm om å være med i programmet, men så ikke på meg selv som noen realitydeltaker. Tror kanskje at kjæresten min ble lei av å høre på meg snakke gjennom hver episode, for det første om at «det der ser sinnsykt kult ut!» og for det andre «det der kunne jeg også fått til» eller «snu kartet riktig vei a!»!

Påmeldt av kjæresten

For kjæresten til Magnus, Jeanette Klever Skjolden (26), også fra Kjelsås, meldte han til slutt på programmet.

– Jeg synes jo det var morsomt, men tenkte at dette skjer ikke likevel. Men ett intervju ble til to, så ett tredje og til slutt en invitasjon til opptaksdagene på Kleivstua ved Steinsfjorden. Etter to dager med slit der fikk jeg den endelige beskjeden; du er videre. Gratulerer!

LES OGSÅ: Først etter politirazzia reagerte bydelen på at bilvasken var for billig. Sier opp avtale med umiddelbar virkning

Lindesnes til Nordkapp

Det er en tøff reise å være med i 71 grader nord, og slett ikke noe for persilleblader.

Turen går fra Lindesnes til Nordkapp, nettopp på 71° nord. På turen kjemper deltagerne seg gjennom vakker og utfordrende natur, med forskjellige oppdrag underveis. Deltagerne får virkelig prøvd sin fysiske og psykiske styrke underveis.

En etter en må deltagerne forlate programmet.

Innspillingen til sesongens program, varte i seks uker - for de som går hele veien - gjennom april og mai.

Første episode

Første episode gikk mandag denne uken.

- Første episode gikk ikke så bra for vårt lag Lindesnes, vi tapte med to minutter og måtte ut i duell. Jeg kan love at vi kommer sterkere tilbake senere. Det var litt rart å se seg selv på tv, men føler jeg kom ganske greit ut av det. Det spennende å følge med fremover, lover Magnus.

For hemmelighetsfull er han.

– Jeg kan selvfølgelig ikke si noe om hvor langt jeg kom, eller hva vi har gjort. Men jeg kan i hvert fall fortelle at det hele var utrolig kult. Turer, mennesker og opplevelser jeg kommer til å huske resten av livet. Det er akkurat like fantastisk, om ikke mer, enn det det ser ut som på tv. Men det er også tøft, understreker Magnus, som til daglig arbeider som tekstforfatter og kreatør.

LES OGSÅ: Storstilt utbygging, men: 375 boliger, eller ny skole ved Voldsløkka?

«Rimelig aktiv type»

Kanskje er det oppveksten på Kjelsås, med en aktiv familie med mange turer i skog og mark til fots og på sykkel, med i Kjelsås langrenn i mange år, mange toppturer i voksen alder og førstegangstjenesten på Setermoen med blant annet mye kart og kompass, som la grunnlaget for at nettopp Magnus var en av de som ble plukket ut til å være med i årets sesong av 71 grader nord?

Ikke rart Magnus beskriver seg selv som en «Rimelig aktiv type».

– Jeg er nok ganske allsidig, men først og fremst seig. Gi meg en tung sekk, kanskje et par ski og kart og kompass. Det er nok kanskje min sterkeste side. Hver tur gjennom programmet er ikke helt utmattende, men man aldri får restituert seg. Så det blir bare tyngre og tyngre, både fysisk og mentalt, forteller Magnus.

Hengekøye 700 meter over bakken

Blant de råeste tingene deltakerne fikk være med på i år, var å sove i hengekøyer 700 meter over bakken på fjellet Gygrekjeften!

50.000

Både de som stemmer og deltagerne kan vinne 50.000 kroner. Magnus har selvfølgelig egen fanfacebook-side - les mer her.

– Nå håper jeg bare at flest mulig stemmer på meg, oppfordrer Magnus.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse