Mange vil kjøpe Grefsenkollveien 16

 

Oslo kommune vil selge tomten i Grefsenkollveien 16. - Rundt 40 – 50 interessenter står på listen, sier Oscar Halvorsen i Eiendoms- og byfornyelsesetaten.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.04.2007 kl 13:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Mange er interesserte i eiendommen Grefsenkollveien 16.
Foto: Kristin Tufte Haga

Grefsen: Den 5600 m2 store tomten i Grefsenkollveien 16 er til salgs for i overkant av 40 millioner kroner. Tomten er ferdigregulert til boligformål. Ifølge kommunikasjonssjefen i Eiendoms- og byfornyelsesetaten, Oscar Halvorsen, er det mange som vil kjøpe Grefsenkollveien 16.

- Nærmere 50 seriøse interessenter står på listen til DnB Nor Næringsmegling. Tomten har en flott beliggenhet, nær byen og nær marka, forteller Halvorsen.

Mange leiligheter

Etaten mener det kan bli mange nye leiligheter på tomten.

- Her er det plass til et stort byggeprosjekt med kanskje 60 - 70 nye leiligheter. Både to-, tre- og fire-roms, sier Halvorsen.

Reguleringsplanen krever at utbygger også legger inn en fire-avdelings barnehage i boligprosjektet, som ifølge kommunikasjonssjefen betyr 50 - 60 nye barnehageplasser.

Tidligere har Oslo kommune solgt tomten i Grefsenkollveien 14, hvor det også skal bygges nye leilighetsblokker.

- Men blir det flere tomtesalg?

- Oslo kommune har ikke flere tomter til salgs i dette området, og planlegger heller ikke flere tomtesalg i bydelen for øvrig. I hvert fall ikke i løpet av dette året, sier Halvorsen.

Frist 16. april

Ifølge eiendomsmegler Øystein Thorup i DnB Nor Næringsmegling AS har det ennå ikke kommet inn bud på eiendommen i Grefsenkollveien 16.

- Det blir åpen budrunde, og mandag 16. april er felles budfrist, sier Thorup.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse