Masseslagsmål etter fotballkamp

Fotballkampen mellom G-16-lagene Korsvoll og Langhus kom ut av kontroll.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.09.2006 kl 12:37

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Korsvoll: Sesongavslutningen mellom G-16-lagene Korsvoll og Langhus utartet ifølge Østlandets Blad (ØB) til et masseslågsmål.

Det startet med at en Langhus-spiller slo en av motspillerne ned på banen etter å ha fått en slengbemerkning, som ifølge spillerne på Langhus-laget var rasistisk. Langhus-spilleren fikk rødt kort, mens Korsvoll-spilleren fikk gult kort for provokasjonen. En gjeng fra Langhus ventet etter kampen på Korsvoll-laget på parkeringsplassen på Vevelstad stadion.

– De heiv seg over den første og beste, og slo ham rett ned, sier trener i Korsvoll, Dag Ingvaldsen til ØB.

Gutten som ble slått ned er visstnok ikke den samme som fikk gult kort i kampen. Flere voksne forsøkte å skille guttene. Det tok tid før de fikk kontroll over slåsskampen og de ringte derfor etter politiet. Da politiet kom hadde gjengen fra Langhus forlatt stedet. Foreldrene til gutten som ble slått ned skal i dag avgjøre om hendelsen skal politianmeldes, og Korsvoll IL vil skrive en rapport om hendelsen til fotballkretsen. Langhus-trener Rune Slatleim kjenner kun til det som skjedde under kampen, men han beklager at spilleren som følte seg provosert reagerte med å slå motspilleren.

- Det skal ikke skje. Utover det kjenner jeg ikke til det som eventuelt skjedde etter kampen, sier Slatleim til ØB.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse