Mats Møller Dæhli herjer i United

Unggutten fra Ullevål kåret til årets akademispiller i storklubben

FRA STABÆK TIL UNITED: Mats Møller Dæhli har en fortid i både Lyn og Stabæk. Nå gjør han det stort blant de unge talentene i Manchester United. Foto: ARKIVFOTO: ANDERS HALVORSEN

Mats Møller Dæhli (17) går i samme fotsporene til stjerner som Ryan Giggs, Paul Scholes, Phil Neville og Danny Welbeck.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.11.2013 kl 13:50

OSLO: Mandag kveld ble stortalentet fra Ullevål hedret foran manager Sir Alex Ferguson og førstelagsspillerne i Manchester United, da han vant den prestisjetunge prisen.

Møller Dæhli har vært svært god denne sesongen og han har vært dominerende på U-18laget til Manchester United.

I tillegg har han også fått sjansene blant reservelagsspillerne til klubben.

Og hovedpersonen selv er fornøyd med egne prestasjoner denne sesongen.

- Jeg er veldig stolt, og sesongen har vært god for oss - særlig i juniorcupen. Alle her har tatt godt vare på meg og jeg har funnet meg godt til rette. Forhåpentligvis fortsetter det slik, uttaler Dæhli til klubbens offisielle hjemmeside.

Unggutten takker også den tidligere Manchester United-stjernen og Molde-trener Ole Gunnar Solskjær.

- Ole Gunnar er mitt store forbilde og det er fantastisk at jeg kan ringe han når jeg vil, sier han.

Mats Møller Dæhli dro til Manchester i 2010 som 15-åring fra Stabæk. Han spilte for Lyn før det.

Før treningsoppholdet i 2010 fortalte han Nordre Aker Budstikke at han så frem til å trene med en av verdens største klubber.

- Dette blir veldig kult. Jeg kommer til å lære masse. Dette er en fin sjanse for meg, sa han.

Les også: Mats Møller Dæhli skal trene med United

Les også: Mats Møller Dæhli signerte for United

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon