Måtte jage bort 30 russebusser

30 russebusser måtte fjernes av politiet ved Esso og McDonald's på Gaustad. Det er imidlertid ikke første gang. (Bildet er tatt på samme sted ved en tidligere anledning, i april).

Nok en gang måtte politiet fjerne russ fra plassen ved Esso og McDonald's på Ullevål.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.05.2016 kl 12:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

OSLO: Klokken tre, natt til onsdag twitret politiet om russefest på plassen ved McDonald's og Esso på Gaustad, rett ved ring 3.

Drøyt 20 minutter senere kom meldingen om at samtlige busser var fjernet.

LES OGSÅ: Kokken testet maten til de eldre: – Hadde fått kjeft om jeg serverte dette hjemme

Forstyrrer barna på sykehuset

Plassen på Gaustad, like nedenfor Rikshospitalet, har vært en yndet festplass i flere år. Tidlig i russetiden gikk politiet på Majorstuen ut og ba russen ta hensyn. Klager fra barneavdelingen ved sykehuset vitnet nemlig om at barn og pårørende ble forstyrret av russefestingen.

– Vi kommer særlig til å følge tett opp plassen ved McDonald's, nedenfor Rikshospitalet, der russebusser samles om natten. Vi har fått støymeldinger fra barneavdelingen på sykehuset. Dette går direkte utover barnepasientene, sa leder for ungdomsavsnittet på Majorstuen politistasjon, Anne Merete Ansok, til Nordre Aker Budstikke 26. april.

Natten etter meldte politiet selv at 10-12 russebusser igjen måtte bortvises fra stedet.

Bråk fra 13 busser på Alna

Etter at russebussene ble jaget fra Gaustad natt til i dag, ble det imidlertid ikke stille. Om det var de samme bussene som rullet videre, eller om det er snakk om andre vet ikke vi. Men klokken 03.29 kom meldingen fra operasjonssentralen om at 13 russebusser skapte problemer på Esso på Alnabru.

Kvart over fire, drøyt tre kvarter senere kom oppfølgingsmeldingen om at fire busser var bortvist, og at det nå var rolig på stedet.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse