Måtte også nordbergfolket ha sin egen øl?

Måtte også nordbergfolket ha sin egen øl?

Nordbergpilsen - måtte jo komme kanskje? FOTO: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Ikke lenge siden Kjelsåspilsen kom, og mann og kvinne gikk av huse for å få kjøpt øl. Nå er den her, Nordbergpilsen. – Tørr og crispy, sier Bård Seiersnes i bryggeriet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.06.2017 kl 22:39

NORDBERG: Kjelsåspilsen ble brått svært populær - les tidligere sak i lokalavisa her, om da folk gikk mann og kvinne av huse for å få kjøpt kjelsåspilsen.

Hva skjedde, måtte nordbergfolket også ha sin egen pils?

Eget øl

– St. Hallvards utegående selger tok en runde i Oslobutikkene. Meny Kringsjå hadde enda ikke begynt å føre St. Hallvards. Det gjør de nå, og da de fikk høre om mulighetene for eget øl grep de sjansen, forteller Bård Seiersnes i St. Hallvard.

Han forteller om en pils som er upasteurisert og ufiltrert, og i tillegg glutenfri.

Tørr og crispy

– Tørr, fruktig, crispy og nydelig balansert. Perfekt nå i sommermånedene alene eller som tilbehør til mat. Den ligner på Kjelsåspilsen, ulike batcher, men samme type øl, forteller Seiersnes videre.

Så får vi se da, øl eller bobler som gjelder på Nordberg?

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse